vineri, 19 martie 2010

Saveur Gourmande

...doua invelisuri date la o parte... verdeata ce se unduieste printre punctele negre si albe... aceleasi puncte albe si negre peste covorul inmiresmat de savoare galbuie... crusta usor maronie a pielii peste imbelsugata si infasurata bogatie a proteinelor si a fibrelor voluptoase... o cascada de placeri ce curge la vederea si mirosul privelistei... un sange nici prea mult, nici prea putin, indeajuns cat sa umezeasca satisfactia delectarii... graul ce se uneste pe melodia inchiderilor si deschiderilor pesterii cuprinzatoare de orgasme gustative... totul pentru 10,7 ron... un meniu de la dyno’s... pulpa cu cartofi prajiti, salata de varza si chifla, totul bine piperat, sarat si alimentat cu ketchup.

... si cum mestecam usor totul, savurand fiecare strop de unsoare delicioasa, am constat urmatorul fapt: sunt un gurmand nativ si nu voi renunta niciodata la mancare ! =p~

Revenind usor la problema greutatii cauzate de , in principiu, mirabolanta mancare am sa spun doar ca renuntand de tot la Cola si alte bauturi carbogazoase burta mea a prins o anumita limitare... asta inseamna evident ca pot manca mai mult si mai mult... faptul ca m-am mutat in vara intr-o zona in care restaurantul La Misto, sau Taverna lui Gigi sau cum o stiti voi, este chiar la o trecere de strada nu inseamna ca beneficiez de o sursa stabila de ingrasare intrucat nu mananc foarte des de acolo...

Kilogramele insa se mentin.. chiar renuntand la cola, am dat jos 2kg... asadar, greutatea mea se mentine undeva pe la 73 de kg, un lucru chiar foarte bun pentru cineva care are 1,79m inaltime... si scriu asta cu mandrie, chiar daca, atunci cand mananc la birou, usor usor simt cum burta impinge rotile scaunului distantandu-ma astfel de monitor, astfel si prin urmare concluzionand faptul ca burta mea tine la ochii mei si vrea sa ii ajute distantandu-ma de cele 2 ecrane de 24 inchi wide de care posed ore in sir zilnic... b-)

Azi am mentionat intr-un grup restrans faptul ca... dupa o anumita varsta nu iti mai pasa cum arati... si asa este... eu insa sunt extrem de multumit de situatia mea acum... chiar daca cele 3 randuri de burta nu sunt o reclama excelenta, pot spune ca sunt extrem de placut surprins de noul meu fund... si atata timp cat el va da bine, nu imi va pasa de restul ... spre exemplu, dupa acest meniu total copios si un mar ce inca il simt , acum pap alune grase si unsuroare... imi pare rau ca scriu acum... pentru ca nu pot sa scriu doar cu o mana si trebuie sa ma opresc din mancat ca sa scriu !!!

Din acest motiv, articolul de azi este scurt... si trec acum la recomandari.. nu am avut timp sa browsuiesc dupa multe recomandari.. insa azi va recomand un album rock nou! Si anume... Vita de Vie – FETISH ! Un album care mi-a placut de la prima ascultare... ceea ce rar mi se intampla cu ceva 100% romanesc. Inca o dovada ca Romania se ridica si se poate ridica ajungand la nivelul pe care il merita, un nivel conform cu numarul ei de locuitori si cu numarul de km patrati pe care ii detine! Ascultati , cumparati si investiti in lucruri romanesti! Spre deosebire de altii, eu chiar vreau o Romanie puternica si glorioasa pentru copiii vostrii!

Anyway... sunt 10 piese dintre care am impresia ca doar 8 sunt noi, ultimele 2 fiind remake-uri... nu stiu sigur insa asa ca nu ma injurati ! Am ales azi 2 melodii de pe album. Una sugestiva la ce am spus mai sus un pic... are un usor spirit nationalist si patriotic.... se numeste : ”MORI“ ... iar a doua, o melodie mai comerciala, una careia i-au facut si clip, piesa numita: “Esti mai frumoasa cand plangi”

   |    

Ah.. si nu scap repede... trebuie sa va spun ca o singura persoana a ghicit la concursul de acum 2-3 articole... cel in care intrebam de schimbarea de pe blog... ei bine, blogul meu arata acum Emoticoane! ... din pacate a facut comentariul pe mess, nu in comentariu.. asadar nu il pot lua in considerare! Asa ca: “felicitari”, Raquella dar... n-ai castigat nimic! :P

Un comentariu:

© Micutz @ 2007-2010