vineri, 22 februarie 2008

Fapt divers 14: Sa vorbim despre mine

Dupa ce am scris atatea despre mine si despre multe alte subiecte si topicuri, astazi, dupa mult timp, va trebui sa vorbim si despre mine.

Am scris despre multe si voi mai scrie ca imi place cand ma citeste lumea si nu lasa un comment acolo cat sa imi dea un indiciu daca sa mai scriu despre acel subiect sau nu. Subiectul de astazi sunt eu.

Pentru ca simt ca trebuie sa vorbesc despre mine cum nu am mai facut-o niciodata. De ce nu am mai facut-o niciodata asa? Nu stiu. Dar despre mine vom vorbi azi.

Despre ce vorbeam? Ah, despre mine... deci, luand-o de la capat as putea spune ca eu sunt autorul blogului. Un blog in care trebuia sa se scrie despre mine , in schimb s-a scris foarte mult si despre alte lucruri. S-a scris despre importanta lamailor in viata noastra, despre chestii ilogice, despre fotbal, despre Craciun.

Dar s-a scris si despre mine. S-a scris pe acest blog despre mine cum nu s-a mai scris pe niciun alt blog despre mine. De ce? Pentru ca este blogul meu si fac ce vreau cu el.

Asadar , azi voi scrie despre mine si despre nimic altceva. Dar intai, o mica pauza publicitara...

PUBLICITATE:
Noul Schau-ma multivitamin-cement... Dupa cum pustii drogati o demonstreaza, ei au invatat sa zboare cu avionul ca pasageri... Au mers in Paris, coafura perfecta. Apoi in Franta,coafura perfecta, apoi in Japonia, coafura perfecta, apoi in Tokyo, coafura perfecta, apoi in Beijing, coafura perfecta, si apoi in China, coafura perfecta.... de ce? Shau-ma cu multivitamine si multi-atomi de ciment... Costa cat costa, dar banu merita dat... vrei o coafura perfecta in Franta, Japonia sau China? Ei bine, foloseste Shau-ma... du-te in alte tari, iar in timp ce vantu'ti zbate pleoapele iar adierea lui fada nu iti clinteste freza, uita-te la ei cu mecla ta de vitaminizat si spune-le: "Shau ma, din Romania sunt!"... apoi ia masina mini si zburda prin oras ... iar in timp ce fumul polueaza atmosfera diminuand puterea lamailor priveste in urma si spune-le: " De ce? Ca sa-ti bagi freza'n plafon, de-aia... Shau ma!"... Folositi shau-ma, scapati de matreata si intareste firul de par.
Atentie: acest produs nu este recomandat minorilor, folosirea lui se face numai la recomandarea inginerului constructor sef si numai daca aveti un pickhammer la indemana ptr a-l da jos.

Am revenit, dracii mei, sa va povestesc mai multe despre mine. Veti spune: "de ce?"... eh, pentru ca trebuie, pentru ca asa vreau eu, pentru ca nu aveti cum sa ma opriti... de-aia...ca eu sunt subiectul azi si subiectul nu este diminuat niciodata in niciun film american...

Am sa va rog sa va corectati gramatica de acum incolo cand vorbiti cu mine... dupa cum bine stiti "nici o" si "nici un" se foloseste de acum inainte ca "nicio" si "niciun" cand nu va referiti la cantitatea obiectelor la care faceti referire. Si pentru ca mi se pare iarasi o prostie , doar ca sa mai se faca referire la DOOM din cand in cand, trebuie sa folositi schimbarile pentru ca este blogul meu si nu accept nicio delaturare a standardelor DOOM. ok? NICIUNA...cred ca am sa scriu de acum incolo "nici macar una" ca sa stiu ca nu gresesc.. dar tot vor fi "greseli"... stim pe cine sa injuram , nu? eu stiu... pentru ca vorbim despre mine in acest articol.Si eu va spun ca trebuie sa invatam de pe acum limba latina pentru ca, in curand, romana nu va mai exista, ci doar limba latina... pentru ca de acolo ne tragem... si este normal romanilor sa avem o descensiune exact catre inceputuri.. dar eu nu voi fi de acord...caci despre mine vorbim azi...

Acum, vorbind despre mine va pot spune ca... am citit undeva despre un motor pe apa ce se aproprie la 75% din posibilitatile unui motor normal pe benzina... asadar, lumea inca lucreaza la lamai, incearca sa le imbunatateasca si asa ar trebui sa facem si noi... iar eu fac parte din noi, caci despre mine vorbim azi...

Si trebuie sa insist sa vorbesc despre mine pentru ca sunt foarte ego-centrat azi... Am nevoie sa imi recladesc increderea in tara in care traim.. pentru ca, desi lucrurile se par ca merg spre bine nu prea merg cu viteza necesara.. Se demoleaza simbolurile comuniste inca... gen lia manoliu... ce oroare... eu zic sa demolam metroul ca e facut atunci... si construiesc un stadion excelent... ca sa candidam ptr gazduirea unui campionat european... ce hilar... e nevoie de minim 12 stadioane ptr asa ceva... si cred ca sunt 3, cu tot cu cel nou ce va dura vreo 3 ani sa-l puna la punct... excelent, nu? Dar avem destule statii de metrou ceausiste pe care sa le putem demola si sa facem stadioane. sa incepem cu Unirii, Victoriei, Dristor si Eroilor... punctele cele mai importante... sa construim zic eu, caci despre mine vorbim...

Am sa inchei acest subiect... insa... am o mare banuiala ca nu am vorbit destul despre mine... nu stiu de ce... voi stiti? m-am razgandit...eu stiu, caci despre mine am vorbit azi..

EU va multumesc pentru atentie. Pana data viitoare va spun Shau-ma, cititorilor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

© Micutz @ 2007-2010