joi, 26 noiembrie 2009

Cum sa comentezi

Lume, lume, draga sau nedraga, mi-a soptit mie cateva pasarici cum ca voi nu stie cum sa comenteze pe blog la mine, care este... nu-i asa?

Carevasazica... hai sa va hexplic... asta pentru ca toata lumea comenteaza pe mess in loc sa scrie aici sa le vada si blogul meu parerea...

Deci.. luati-va carnetelele si sa incepem:
1) Apasati pe titlul articolului... astfel veti intra in linkul special facut pentru articol... unde veti gasi toate comentariile facute si unde puteti comenta.
2) In josul paginii va aparea, ca in poza de mai jos.

3) Scrie textul comentariului tau si apoi selecteaza profilul. Poti scrie folosind contul de google sau cu un cont de blog, daca aveti, pentru o mai buna autentificare si recunoastere personala SAU ca Anonim. Va sugerez insa sa folositi campul "Nume/Adresa URL". Dupa ce il selectati apare o fereastra in care va treceti numele si apoi "Continuati".
4) Apoi intrati frumos in baie, dezbracati-va, porniti camera, filmati-va cand faceti dus si va ucideti frustrarile in cada prin procesul de auto-masturbare si trimiteti-mi pe mess filmarea... Pasul asta este optional !

Comentariile sunt, in continuare, gratis ! In plus, nu mai au nevoie de aprobare ! Imediat cum il lasati, o sa apara pe site... Asadar, jos cenzura! Mea ! Adica nu o sa mai pot cenzura nimic !

Si va las cu un clip... Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

© Micutz @ 2007-2010