duminică, 8 noiembrie 2009

Took our jobs !

Azi vom vorbi despre o noua vorba :
Theeey took eeerr jeewbbs!


Creatorii serialului South Park nu numai ca au avut niste idei geniale de-a lungul timpului dar au dat nastere unei fraze remarcabile... remarcabila pentru ca am remarcat-o eu, evident... tuakar dgiaaab.... durka derrrrr...

Fraza in sine se refera la strainii care au venit in USA si au inceput sa ia joburile cetatenilor americani... Iar cei supranumiti "rednecks", pe intelesul romanesc: "tarani" sau pe intelesul romanilor usor intelectuali: "sudisti", s-au revoltat incepand sa tipe cum ca le-au fost luate slujbele... Took our jobs!

Sunt foarte multe "mix-uri" create apoi dupa... lumea a inceput sa copieze, sa imite, sa puna vocile copiilor din south park pe alte desene gen spongebob sau lion king si altele, sa scoata melodii , sa rada la munca si in public ... dar mesajul ramane acelasi : thy'tkk'r jawwbs! sau.. day derk our derbs ... ma rog.. dupa caz Derka Dur si DAAY DURRKY DUUUUUURRRRRRR!... clar insa 2k'R'japz ! Priviti:Cat despre SP, cea mai geniala faza ever made este cea de mai jos... Este incredibil de perfecta!PS: Multi ani sa traiti, Mihaililor si Gavriilor.. sa aveti o zi aniversara excelenta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

© Micutz @ 2007-2010