sâmbătă, 27 decembrie 2008

Final de an

Nu puteam incheia anul 2008 fara a adauga inca un articol aici. Saracut anul in postari dar bogat din punct de vedere al muncii mele. Cand balanta inclina spre munca, rezulta mai putin timp ptr scris articole aici si invers.

Ca de obicei, spun de anul care trece ca a fost ca si cel precedent si sper ca urmatorul sa fie mai bun. Insa sper sa nu repet fraza asta si la anul asa cum am facut si anul trecut...

Insa 2008 a adus cateva schimbari majore pe plan profesional si sper sa fie de bun augur intr-un final, final ce il voi decide, bineinteles, eu. Mi-a mai adus anul cateva lucruri importante precum tatuaje, nepotel ("de verisoara"), computer imbunatatit si mai problematic ca niciodata ( exemplu: mut componentele dintr-o carcasa in alta si nu mai merge windows-ul, etc), multe dovezi legate de prostia omeneasca si romaneasca, indicii cum ca lumea are din ce in ce mai putina credinta dar datinile raman si altele.

Pe plan emotional lucrurile sunt la fel de bine/rele. Si spun asta cu toate ca anul asta mi-am iesit din fire cat nu mi-am iesit in precedentii 10 ani. Vroiam sa fac un articol special legat de ce voi urma sa zic acum insa am renuntat pentru ca ar fi deranjat multa lume... Insa, spuse zeul suprem lipsit de jena, nu sunteti de acord ca nevestele sunt ca niste musculite care stiu sa bazaie rau la cap iar restul femeilor pe care le vedeti sunt albinute ce zumzaiesc intr-un prin aria voastra de acoperire?... bine, asta daca nu cumva sunteti in alta retea, fara zona de acoperire si stati pe intuneric si va taiati unghiile si mai sare forfecuta pe vene si apoi o taiati cu lama si ajungem la mitul emo-cosmo. Nu ma intelegeti gresit, si emo este cam ca oamenii si la fel si gay-ii este la fel cum nu este oamenii si emo, care este sau nu este....Vroiam insa sa spun ca... si musculitele au multe parti bune si aduc unele imbunatatiri psihicului....... ca apoi sa ti-l maaaaacine intr-o juma de ora de "discutii"... dar , cum ziceam, sunt si avantaje ptr ca un muscoi sa aibe musculita lui. INVERS insa NU STIU, nu ma pricep !!!

Extrem de multumit ptr ca anul asta am vazut live Metallica, am ascultat albumul lor de n ori si inca nu ma satur de el. Nemultumit insa ca nu am gasit "cosciugul" la vanzare la noi decat in varianta imprimata pe coperta, nu ca un cosciug cu dvd, tricou, etc. Deci pe plan muzical sunt foarte happy. Cele 2 clipuri iesite pana acum sunt impotriva obisnuintelor guvernului american si anume legate de petrolierea din Irak, adica un fel de mitraliera ce pompeaza petrol, si legate de proiectul de a controla vremea cu chimicale daunatoare omului. Sper sa mai scoata 2-3 clipuri la fel. Am auzit recent cum ca System of a Down s-au despartit ca formatie si a fost o veste deranjanta insa Zerj Tankian, solistul, a iesit cu album solo, in care el s-a jucat si la tobe si la bass si la chitari si la voci si la tot si , surprinzator, a iesit chiar bine! La fel ca si mai sus, Zerj are niste videoclipuri amuzante dar cu un subiect bine precizat, anti-guvern, iarasi razboiul dar si despre greenpeace-ul meu. Una din melodii, "Sky is over", se refera la faptul ca civilizatia is over, la faptul ca tratam totul superficial si utilizam resursele in zadar. Deci? Cand plantam fiecare cate un copac?

Un subiect la care am fost total inactiv in 2008 a fost cel al alegerilor. Iarasi, si aici vroiam un articol dar nu cred ca atragea nici macar gay-ii din politica noastra. In mare pot spune ca sunt de acord cu taxa auto, ca sunt de acord cu schimbarea guvernului ( e vorba de schimbare de haine, nu?) si sunt perfect de acord cu intrarea politicienilor in ... COLEGII !!! Asta ca fatada sa nu mai zica lumea ca sunt batuti in creier cu cuie de argint anti-desteptaciune si sa se laude ca au trecut si ei printr-un colegiu... si ce colegiu... Drept dovada ca nu m-a interesat subiectul va pot da faptul ca am dat search pe google la imagini sa vad cum arata Boc si TRU ! Cred ca am stat vreo 15 min sa vad de la ce vine TRU! Apoi m-am plictisit si i-am lasat in .. colegiul lor pe to(n)ti!

Alt articol pe care vroiam neaparat sa il scriu e legat de firma Elsaco. Nu cumparati niciodata computere de la ei. Iar scriu pe scurt sa nu intru in detalii. Cumpar rami, vad ca nu merg, vorbesc in sua cu producatorii, imi spun sa ii schimb ca un dimm e defect, le las produsul la elsaco, il trimit la botosani, dupa 2 sapt vin inapoi cum ca n-au nimic, le tin lectie de hardware si le zic iarasi ce sa testeze ca sa vada, iar trec 2 sapt, ramii sunt pusi inapoi in vitrina magazinului dar au constatat defectul, imi spun sa astept sa vina schimbul ptr ei, trec 2 luni, imi zic ca nu se mai fabrica, imi ofera la schimb ceva la jumate din pretul pe care l-am platit deja, refuz, cer alt produs, dupa 3 sapt ajunge produsul nou, sa ajung la firma sa-i ridic si sa mi se spuna ca nu au ajuns desi la telefon mi s-a transmis ca da, ajunge peste 2 zile ptr ca transportul a mers botosani-craiova-bucuresti, sa constat ca nu e ce am comandat, sa cer banii inapoi si sa mi se dea dupa o saptamana. Deci 3 luni de zile ca sa nu am ce am vrut in iulie, abia in noiembrie am reusit sa duc pc-ul la ceea ce vroiam in iulie. Deci, nu cumparati de la ei!

In rest, munca , munca si iar munca... mi-am cumparat la mijlocul lui noiembrie un joc si inca nu am apucat sa il instalez. Il aveam piratat de prin septembrie si tot n-am apucat sa joc decat 2-3 ore. Sper sa nu iasa versiunea de la anul pana apuc si eu sa il joc pe actualul. Insa am profitat de pauza competitionala iarasi si am instalat un altul, ce stiam ca nu va dura mult, sa nu imi ocupe din timpul de munca si... ieri seara l-am inceput si s-a dus. Insa pe 30 plec in vacanta si o sa fiu doar eu, prietena, alti 5 necunoscuti si 3 semi-cunostinte... sper sa ma distrez... in caz contrar imi folosesc puterile zeiesti si ii congelez si o sa am timp ptr mine si cele 2 sticle de whisky ce le voi lua la pachet !

Si nu stiu cum puteam uita de ei... noutatea maxima a anului 2008, confirmarea faptului ca imbatranesc ( oare a cata este? ): port ochelari de vedere! Si nu ii port la mine, ci pe nas... ca sa imi fac rani supreme pe nasul imens, sa vad incetosat prostia umana, sa bag mana in sticla atunci cand vreau sa ma sterg la ochi, sa mi se abureasca privirea cand beau cafeaua sau sa am senzatia ca ma trage cineva incontinuu si perpetuum de inlauntrul exterior al urechilor mele impersonificabile....

TOTUL PENTRU O FOCALIZARE MAI BUNA! Sper ca 2009 sa se focalizeze si asupra imbunatatirii mediului meu inconjurator din toate punctele de vedere! Bine, si la voi, ca sa nu fiu rau si sa ma votati daca vreau sa candidez intr-o zi la un post in... universitate sau poate decanat al guvernului nostru drag si scump si plin de human dogs! Dar nu mai mult decat la mine focalizare.. ca nu imi place sa fiu gelos, atentie musculito... asa ca...

LA MULTI ANI 2009!

Un comentariu:

  1. Oh my! S-au despartit cei de la S.O.A.D? Serj Tankian are album solo? MULTUMESC! Daca nu-ti citeam blogul, nu stiu cand aflam toate astea :)
    Un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010