marți, 20 ianuarie 2009

SCHIZOFRENIA

La cererea cititorilor trebuie sa scriu despre subiectul "schizofrenie"... daca aveti probleme cu aceasta boala nu cititi acest articol si, va rog, lasati bilet si celorlalte personalitati sa nu citeasca, intrucat subiectul este tratat intr-un mod logic, amuzant, deloc coerent probabil si nu reflecta nici un adevar ci doar anumite probabilitati. Ma voi referi oricum doar la personalitatile multiple.

DEFINITIE: schizofrenia este o boală mintală din categoria psihozelor endogene. Caracteristică este apariţia unor manifestări psihopatologice majore, cum sunt halucinaţiile, deliruri, tulburări formale de gândire, tulburări afective, tulburări de comportament, dezorganizarea personalităţii. Până la data actuală nu au fost puse în evidenţă cauze corporale decelabile.

Incepem deci subiectul cu un sfat... lasati un bilet pe etajera din baie cu textul "esti foarte special(a)"... asta in cazul in care suferiti de boala sau chiar daca nu suferiti de nimic... either way, it can't do no harm!

Am fost intampinat in seara asta de niste idei din partea prietenilor... si anume... cateva intrebari legate de schizofrenici. NR: autorul ideii este Pisoi aka RuffRyder aka Andrei... Am sa le insir pe rand...

1. Una la mana... daca esti schizofrenic iar o personalitate de-a ta raneste corpul, il poti da in judecata? si daca da, cine castiga? Am gasit niste raspunsuri iar cel mai elocvent ar fi acela ca oricare dintre personalitati poate castiga procesul prin neprezentarea celeilalte!!

2. O alta intrebare ar fi... daca tu si eu am avea personalitati multiple, am putea face schimb de a doua intre noi? Aici raspunsul e greu de gasit.. dar puteti incerca...

3. Daca unei personalitati ii place sa fumeze substante ilegale, oare cealalta personalitate va considera ameteala ca ceva normal si o va percepe ca o stare normala ?

4. Se poate ca una dintre personalitati sa iti fie de sex opus? Sa zicem, esti barbat iar cealalta se crede femeie... Si in cazul asta, oare cealalta persoana va fi tripata de faptul ca se trezeste cu unghiile facute/nefacute?

5. Tinand cont de faptul ca unele persoane fac nevoia a doua intentionat o data pe zi, oare daca ambele personalitati sunt de tipul asta, vor reusi sa faca amandoua in aceeasi zi? Dar daca una este de tipul asta iar cealalta la nevoie? Oare a doua se va mira de faptul ca nu reuseste sa aiba "iesire" niciodata?

6. Daca ai avea personalitati multiple, cum ti-ar placea sa fie a doua?

7. Oare daca a doua personalitate este copy-cat a primeia si incearca sa o copieze la maxim, ar reusi si ar putea sa nu se dea de gol?

8. Daca ambele personalitati intra in actiune pornite sa doarma si omul ar dormi tot timpul, in cat timp s-ar atrofia?

9. Ce ai face daca a doua personalitate se dovedeste a fi gay sau emo?

10. Care ar fi cea mai eficienta dovada prin care ti-ai da seama ca ai o a doua personalitate?

11. Ar fi posibil sa ai inca o personalitate, iar aceea sa sufere tot de personalitati multiple?

12. Daca tu esti rocker iar a doua personalitate este manelar, cum ai ucide-o?

13. Presupunand ca ai o alta personalitate si te intalnesti cu cineva tot cu dubla personalitate, ar fi incitant sa faceti schimb de personalitati in timpul actului sexual? S-ar numi sex in grup?

14. Ajuta faptul ca yahoo permite creearea de profile in cadrul aceluiasi ID daca ai avea personalitati multiple? Si daca da, ai intra in vorba cu alte persoane de pe celalalt profil doar de curiozitate?

15. Ce varsta stie ca are fiecare personalitate? Oare recunoaste varsta in mod normal sau doar aduna timpul de activitate? In cazul 2, cum s-ar simti cineva cu varsta de 3 ani intr-un corp de 30 de ani? Si ce ar explora mai intai?

16. In note de la 1 la 10, cat de rau te-ai panica daca a doua ta personalitate este fata si te-ai trezi cu un absorbant in tanga? Si cat de rau te-ai panica daca a doua ta personalitate este barbat si te-ai trezi cu senzatie de erectie?

17. Daca esti barbat iar cealalta personalitate a ta e de sex opus, ai face pipi stand jos ptr ca esti obosit? Ai putea imprumuta abilitatea celeilalte personalitati in cazuri de oboseala, lene?

18. Ar trebui sa ai doua salarii daca ai doua personalitati? Si... avand in vedere ca ai un singur stomac, ai arunca un salariu la femei/gigolo?

19. Daca ai avea un copil si personalitati multiple, vezi in acel copil eu-l carei personalitati? Ai fi gelos daca acel copil e creat de cealalta personalitate?

20. Este posibil sa ai o personalitate de la mijloc in jos si una de la mijloc in sus? Iar, daca da, cand ai incerca sa te masturbezi ai considera ca e o experienta in doi?

21. Ce meserie ti-ar placea sa aibe cealalta personalitate?

22. Daca te-ai sinucide este util sa scrii in biletul de adio si fraza "imi pare rau ca te-am luat cu mine, personalitatea mea multipla" ? Sau ar fi chiar inutil avand in vedere ca nu il va putea citi? Pentru persoanele religioase: considerati ca este util avand in vedere ca il va putea citi din Rai? Si daca da, care RAI: UNO, DUE, TRE, 4 , fiction, click, sat sau international ?

23. Cate coli A4 ar fi nevoie zilnic pentru mesajele de la personalitate la personalitate?

24. Care ar fi cea mai buna replica pentru a te desparti de cealalta personalitate? Pentru ca, banuiesc , "nu esti tu de vina, sunt eu" nu ar merge, fiind acelasi om. Sau ar merge?

25. Cand ai o personalitate multipla, oare cealalta vegheaza asupra ta? Se poate activa din instinct dandu-ti o palma cand gresesti? Si daca da, cealalta personalitate si-ar da seama ca greseste dupa obrazul inrosit?

26. Cat de stresant ar fi sa stii ca cealalta personalitate este virgina? Daca esti baiat, cat de mult crezi ca poate ascunde o personalitate fata de cealalta faptul ca nu mai este virgina? Daca esti fata, ai putea spune ca cealalta personalitatea ti-a "furat" virginitatea?

27. Este nevoie sa pui dublu prezervativ cand ai doua personalitati ?

28. Fiind femeie, te-ar panica faptul ca cealalta personalitate a fost activa pe toata perioada ciclului si tu te-ai activa si ai vedea ca nu ai avut menstruatie in acea luna?

29. Un barbat cu personalitati multiple este justificat sa aibe 2 neveste? Dar reciproca? Daca ai personalitati multiple, nu raspunde la intrebarea asta, nu ai putea fi obiectiv.

30. Cand faci sex, cealalta personalitate vegheaza? Se poate activa cand vede ca cealalta personalitate nu reuseste sa aduca placere? Oare simte si ea placerea? Dar personalitatea? O simte si personalitatea?

Va rog sa treceti numarul intrebarii in dreptul raspunsului pentru a putea stii mai usor la care intrebare ati raspuns. Si daca aveti personalitati multiple aveti dreptul sa raspundeti de mai multe ori. Pentru injuraturi sau aprecieri va rog sa ma sunati. ATENTIE INSA: am call waiting si mod conferinta ptr maxim 6 persoane/personalitati! Daca aveti mai multe va rog sa va asteptati pacient randul.

Inca ceva, statusul fratelui meu s-ar potrivi mai bine ca incheiere... zice asa:

"If you're paranoid, I'm behind you!"

2 comentarii:

 1. i used to be schizophrenic.....but WE`re ok now!

  RăspundețiȘtergere
 2. e prea tare postul asta, tre' sa-l printez sa-l pastez pt posteritate!

  E buna de pus pe holul de asteptate de la cabinetul doctorului meu de neuroni gone bad.

  Am si io doua personalitati. Una vrea sa bea cola si chipsuri, alta apa plata cu lamaie si boabe se soia. Una-i o anorectica depresiva, alta ar manca si manerul frigiderului.Dar ambele sunt fete.

  Desi... daca una ar fi barbat nu m-ar deranja, mi-ar place sa stiu cum e sa ti se scoale.

  RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010