sâmbătă, 21 martie 2009

Pentru plictiseala

Bonjour !

M-am gandit sa va ajut sa va deplictisiti cu un mic joc online. Nu aveti nevoie de nici un skill in ale tastaturii sau ale mousilor sau vreo cunostinta de lupta. Pur si simplu faceti

CLICK AICI

si veti intra in meniul unde va puteti creea luptatorul aka bruta:



Dupa care veti fi in meniu unde va veti putea vedea calitatile brutei si veti putea intra in Arena, unde va alegeti un combatant din cei 6 rasariti. Dupa fiecare lupta avansati in nivel si veti trece la nivele mai mari, unde primiti si bonusuri de viata, forta, vitalitate, rapiditate dar si surprize gen catelusi, vulpite sau ursuleti luptatori.


Succes!

3 comentarii:

  1. si io ma joc la asta de vreo 3luni sau mai mult...m-am plictisit...de 5zile nu am mai tinut nici o battle cu nicio bruta...ce nume ai pe acolo sa ne razboim:D?

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) ... "micutz2008" e bruta mea principala.. dar ar trebui sa imi bati si "bastinasul" si "micabrutaxxx"...:D

    RăspundețiȘtergere
  3. aaa... joc online text based. sunt muuuulte asa. de fapt nu te joci, dar ti se da senzatia ca te joci. reclame pe langa nu sunt, asa ca singura modalitate sa avansezi cu adevarat e sa cheltui bani. eu am ales gladiatus, e mai clara grafica, si am ceva optiuni pt temnita mai misto decat la... katsuro, de exemplu.

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010