marți, 14 iulie 2009

Segmentare

AS: this is not funny!

Draga blogule.. stiu ca ne-am simtit bine de fiecare data cand ti-am scris si ti-am spus secrete personale.. nu, nu sunt blogofil... si stiu ca vreo 7 luni tu nu ai mai auzit nimic intim despre mine... te respect prea mult insa ca sa te mai mint.. trebuie sa iti fac o confesiune si sa te rog sa faci cumva sa-mi ierti pacatul... ma simt nevoit sa ies cu fata curata din orice, inclusiv din relatia cu tine... asa ca nu te pot minti la nesfarsit...Exista altcineva... it's not you, it's me... ok, it's you... imi scriu cu un alt blog.. si el ma asculta... si, cel mai important, nu spune nimanui... de asta am si simtit nevoia sa ma vad cu altcineva... ai avut o gura prea mare.. imi pare rau sa iti spun asta dar asa este.. trebuia sa te adresezi doar catorva persoane... nu tuturor... nu necunoscutilor..Mi-ai dovedit neincredere.. te-am creat ca sa imi pot varsa problemele si nervii.. sa ma citesti si sa ma calmezi si sa ma linistesti.. am inceput insa sa dau explicatii unora si altora pentru tot ce am avut in mine si... numai pentru ca tu ai aratat tuturor totul... nu, nu am sa te inchid.. plangi degeaba acum.. iti voi spune imediat ce am de gand.. ia o batistuta...Da, e adevarat ca nu ti-am fost fidel.. desi am incercat.. si am tot dat de la mine sperand ca tu sa te simti si sa pastrezi doar pentru tine toate relele din mine.. si nu ai reusit.. nu poti spune ca nu ai avut sansa ta.. ai stiut multe lucruri negre ce habitau in mintea mea perversa si in sufletul meu intunecat... insa in loc sa le tii doar pentru tine si sa ma impaci cu tacerea ta, ce spunea tot, te-ai apucat sa ma barfesti pe fata.. de fata cu toata lumea...Nu te inchid, nu spun adio.. te voi tine aici insa nu mai ai acces la ce zace in mine... cine e? Incepe cu C si se termina cu 4... atat iti spun.. nu meriti sa afli cu cine imi scriu.. dupa ce i-am explicat lui cateva intimitati, mi-a dovedit ca merita sa ii spun totul.. pentru ca ramane doar pentru el .. si pentru calmul meu... si merita toata atentia mea... tu vei ramane doar pentru lucruri funny...Nu iti cer iertare, nu fac asta niciodata cand nu e vina mea, si nici nu iti cer tie sa faci ceva de genul... nu pentru ca nu m-ar linisti.. ci pentru ca... nu poti ! .. esti incapabil sa iti ceri iertare.. dovedeste-mi ca poti ca sa iti salvezi un pic din respectul ptr mine... vezi? nu poti.. nu ai cum.. arati doar impotenta de a fi un blog perfect... oamenii au dreptul sa fie imperfecti si sa aibe cate bloguri vor ei...tu nu .. tu trebuie sa fii perfect.. altfel se sterge contul si userul migreaza...Insa te las sa fii parte din viata mea.. si promit ca vei fi mereu.. pentru cat m-ai linistit in tot timpul asta... imi vei prezenta toate chestiile funny, toate lucrurile care ma incita si ma incanta... toate evenimentele exterioare mie... celalalt insa va citi toate tacerile mele, toate durerile, problemele si pacatele mele... va fi exact ceea ce tu nu ai fost... te salut blogule si te las cu MELODIA ASTA!

PS: de azi inainte voi fi Zeul Uman Suprem si Monstruos Micutz ! Banuiesc ca asta e singurul lucru funny din articolul asta... nu?

4 comentarii:

 1. hey! pentru tine blogul este ca un jornal, observ... mi-a placut constructia "blogofil". te pup, imi place cum scrii!

  RăspundețiȘtergere
 2. umbrelutza storcita18 august 2009, 13:07

  esti miop sau ai strabism?

  RăspundețiȘtergere
 3. umbrelutza storcita18 august 2009, 14:50

  opostul asta este despre migratia bivolilor africani?

  RăspundețiȘtergere
 4. umbrelutzo, sunt miop sau am strabism... prefer sa spun ca am -0.50 la ambii ochi! Iar daca blogurile ar fi bivoli africani tot nu ar migra... ci e doar o impartire a mea.. nu mai scriu pe asta lucruri cruciale, ci scriu pe C4. In niciun caz nu migreaza nimeni!

  ella, mersi, si mie imi place cum scriu.. muahaha

  RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010