sâmbătă, 11 februarie 2012

azi nu

Sunt un zeu suprem dezamagit azi, pentru ca niciodata nu iese totul perfect iar eu am defectul asta, de a face toul cat mai aproape de perfectiune sau chiar perfect. dar nu iese. e ora 5 si nu am somn. la 9 ma trezesc sa plec la munca. si am atata treaba ce trebuie facuta. pot spune ca am o problema: sunt dezamagit de mine ptr ca ma las dezamagit de oameni. 
nu, nu s-a intamplat nimic. am o seara proasta doar. poate ptr ca nu am mai fumat. verde. cred ca sunt 2 luni de cand fumez zilnic. si asta doar ptr ca stateam pana la 7 dimineata cu ochii in tavan fara sa pot sa dorm de atatea lucruri pe care incerc sa le rezolv. si ele chiar nu se termina si nu se vor termina. si iata cum am zis ca azi sa nu mai aprind lucrul ce ma calma, ce ma facea sa adorm. 
si e 5:18 acum. o ora fara aparatura pornita, apoi vazut un film pe protv. da, la tv. n-am mai vazut un film intreg la tv de foarte mult timp. ma intreb daca o sa mai adorm sau daca ma pregatesc de munca. sper sa pot atipi macar 2 ore. de aprins azi nu aprind. mi-am dat cuvantul ca azi nu. 
iar cuvantul dat e lege. de revazut capitolul principii de acum 2-3 ani. cand iti dai cuvantul trebuie sa ti-l tii. e lucrul normal de facut. indiferent de urmari. indiferent daca ma ia sau nu somnul, azi nu. 
in fine, motivul dezamagirilor este ... propriul renume. am mai scris eu despre asta. sunt un manager destul de bun. nu stiu sa fac alte lucruri bine. a se exclude sexul din discutie, vorbim acum de capitolele unde sunt bun, nu de cele in care excelez, sa fim intelesi bine. aici trebuie ajuns, la  perceptie, la perspective, la felul cum ceilalti te vad. 
sunt cateva persoane ce reusesc sa vada un sfert din ceea ce sunt, restul nu pot, nu vor sau nu au de ce sa ma inteleaga, sa afle cine sunt. partea proasta este ca multi isi dau cu parerea. nu ca m-ar deranja parerea altora. dar ma deranjeaza cand unii oameni cred ca pot cunoaste un om din 2-3 fapte. 
ma deranjeaza ca imi place sa cred ca si altii sunt ca mine si ca oricine ai fi, meriti o sansa. cum si eu am primit uneori. ajutor ptr care sunt recunoscator, ptr care am bunul simt de a fi rusinat in interior. si o ofer si eu la randul meu. dar asta nu se vede. se observa doar interesul personal, al meu. 
indiferent ca vorbim de jobul meu, unde acord sanse iar uneori se considera ca o fac doar ptr mine sau ca vorbim de relatii interumane, unde si acolo unii au nevoie de ajutor, dar tot se crede ca o fac doar ptr propriile interese. 
imi place totusi sa ma joc cu unii oameni, alteori imi place sa intru in jocul lor, chiar daca stiu in ce ma bag, vreau sa vad ce poate iesi din urma jocului. exemplu clar: in ultimele 2 sapt , nu merg mai departe de atat, am invitat persoane la cafea, 3 persoane, nu am mai iesit cu niciuna insa. nu le-am invitat insa ca sa ma duc. ci doar ca sa vad raspunsul. a fost negativ. de ce? ptr ca sunt un "gagicar" care vrea doar sex. nu? sunt sigur ca multe persoane vor zice la fel. ei bine, uneori imi plac anumite persoane doar pentru comunicare, obtinerea si impartirea de liniste psihica. incredibil, nu? ei bine, nu e ok nici asa. se pare ca nu. si ramai cu un gust amar. si nu e de la mari, caci daca era de la ea, acum dormeam si nu mai faceam confesiuni blogului. 
cu munca la fel. faci ceva, iti dai silinta sa iasa cat mai bine, ptr tine, pt acea persoana, pt satisfactia de a iti iesi ceva bine, nu zic perfect. si apoi altii isi bat joc de munca ta, de tine. oribil. dupa ce ai facut multe sa ajuti. exemplu: am ajutat 2 persoane sa poata lucra cat mai bine, iar eu am iesit pe 0. de ce? ptr ca am castigat o suma ptr servicii, am lasat insa ceva de la mine, in ideea ca acea colaborare va continua si s-a uitat totul. adica am iesit pe 0. sa mai cauti acele persoane sa le reamintesti de obiectul neplatit? mi-e rusine de rusinea lor ca sa le reamintesc asta. nu-mi sta in fire sa aduc jena cuiva si las de la mine. dar slabeste mereu increderea in oameni lucrul asta. 
de cand eram pusti mi-ar fi placut sa fiu profesor, sa invat oamenii sa faca lucruri. iarasi, lasam capitolele la care excelez deoparte. in mare, cam asta fac si la job. sunt profesor, invat lumea sa aduca bani, lor si altora. cred ca nici persoanele de care ma ocup nu realizeaza ca eu inca nu am un castig de pe urma lor, ca eu fac ce fac doar pt satisfactia personala si pt a ajuta. deranjeaza atitudinea uneori. deranjeaza cand sunt amabil sau placut cu cineva doar ptr ca asa simt sa fiu si primesc intrebari de genul: asa faci cu toata lumea? conteaza? fac cu cine simt si la cat urasc eu firea umana nu cred ca o fac cu oricine. dar perceptia si imaginea ca cine incearca sa faca ceva dragut pt tine sigur are un interes din asta este peste tot. nu stiu de ce ma astept sa fiu tratat ca pe un caz aparte, sa fiu judecat in functie de mine, nu de ceea ce fac in general persoane ale caror sterotipuri apartin, sau se pare ca apartin. 
oricum, nu ma luati in seama, nu are rost. 5:52.... nimic... pana la urma nimic nu merita. dar le faci. pt ca nu poti sa nu faci nimic. pt ca nu poti refuza mici placeri uneori. 
cand am fost tinerel cineva mi-a schimbat viata. si ea cred ca stie asta. nu cred ca o mai interesez cumva. desi totul a fost involuntar i-am spus ce s-a intamplat dupa multi ani. nu va impacientati, e vorba doar de o amica indepartata care s-a intamplat sa fie la locul potrivit in momentul potrivit. uneori cred ca ar fi fost mai bine ca ea sa nu fi fost acolo. dar n-as mai fi ajutat atatea persoane daca nu era acolo. conteaza oare daca nu esti apreciat pt ce faci? poate ca da. dar doar pt ca eu stiu asta. 
in fine, eu sunt zeul suprem dezamagit care incearca sa profite de pe urma oricui si care doar urmareste sa fac un sex al naibii de bun cu oricine prinde. ai si eu te pego,nu? sau cum se scrie. o iau pe missy in brate si incerc sa adorm. macar pt 3 ore.  ca sa am energie sa fac lucrurile insirate mai sus. acum sa vedem la ce lucruri credeti voi ca m-am referit. 6:06. greu mai se scrie pe iphone un articol. un articol neinteresant ca si restul blogului. iesiti mai repede din el pana nu va prind in capcana si imi obtin interesul personal sau, mai rau, va fac sa ma indragiti si voi obtine mult sex doar pt mine, placut doar de mine. mi-e greu sa pun link dar as fi pus "azi nu". ptr ca azi nu. 

3 comentarii:

  1. Ai scris aici tot ce ti-a dictat inima foarte frumos chiar deosebit te apreciez pentru sinceritate:* Dar din ce am inteles eu de aici se pare ca vezi jumatatea goala a paharului inceaca sa mai schimbi sa vezi si cealalta jumatate pentru ca, gandurile tale sunt bune sunt bine punctate ti-ai dat seama si de parerea pe care o au persoanelor de gen feminin din jurul tau..poate asta vrei sa arati dupa cum ti-am mai spus cred ca vrei sa pari ceea ce nu esti pentru ca iti este frica sa nu te mai lovesti odata acolo unde "te doare" dar tu sti ce iti doresti pentru tine sper sa iti fie bine in viata si scoate carcasa asta protectoare pe care o ai cea de fier ca sunt sigura ca dupa ea nu se afla ceva rau .

    RăspundețiȘtergere
  2. So i find out things i didn´t know...

    RăspundețiȘtergere
  3. .. and I seem to find more mystery cos I dunno who you are ...

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010