miercuri, 3 octombrie 2007

Bine ati venit !

Urare de bun venit pe blogul meu... Sper sa va simtiti bine cu mine... pe blog adica :P

5 comentarii:

  1. Parerea mea la ora 4.50 dimineata este foarte clara:| Daca ai reusit sa treci pragul cu sinuciderea este un lucru mare.Nevoie de psiholog era vitala atunci, acum realizezi ca viata merita traita cu toate lucrurile frumoase si mizerabile din ea. Chiar daca cicatricile sunt mari sunt convinsa ca iti poti realiza visul cu < ochi albastri> Eu iti doresc bafta multa ..in tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. Zeu?... stiu de ce altii te considera un zeu, ce nu stiu ei este ca "problema" asta cu zeitatea pt tine este VICIU.
    De ce oamenii iti spun zeu?!... tot ce vad la tine este doar o imagine. Am vazut prea multe imagini la tine ca sa spun EXACT ca acele imagine spun de fapt "NICIODATA EU".
    Te-am vazut in multe situatii si te-am analizat in multe sitatii, mai ales cand esti ranit hop imprumuti alt look, hop mai pui cateva bariere- principii in viata ta si cel mai rau este cand te incapatanezi sa le bati in cuie.
    De ce viciu?!... mereu vad o sete nebuna la tine, setea de a iubi si mai ales de a fi iubit, iar cand aceea iubire nu iti este impartasita in egala masura hop esti cu ANITRA la atac, doar ca acel tub de anitra nu-l indrepti catre persoana care trebuie si-l indrepti aupra ta, adica te pedepsesti singur.
    Cand consideri ca ai suferit si plans destul dupa ea vii cu o alta imagine:P.
    Cred si eu... te-ai cam saturat sa fii lovit mereu acolo, de unde se explica si frumosul trofeu de 53 de femei sau cate sunt acum ca nu mai stiu:P.
    Consideri ca putine persoane te inteleg, de fapt aceste persoane sunt cele care ti-au gasit punctul slab:))


    :P:P:P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  3. mai anonimule... cine(-mi) esti , a?.... aflu cine esti , mai, aflu... aflu despre tine si vin si iti zic: " ce mai? n-am eu bani?!? "..... =)))... te-am intimidat? anonimule? frumos nume , apropo.. cum de s-au gandit ai tai la asa ceva?

    Revenind... imaginile spun "NICIODATA EU" la ce? Cred ca ai uitat sa corelezi lucrurile pentru ca in final sa reiasa cu un MINIM DE INTELES... m-am luat dupa caps-urile tale... scuze..

    Nu stiu cat de bine ma cunosti, ce fete ai vazut tu la mine, stiu ca eu de 2-3 ani nu m-am schimbat in nici un fel si mi-am urmat principiile pe care le am de acum 2-3 ani... dintr-o nefasta vara ( vezi Capitolul 1) ce mi-a deschis oarecum ochii. Asa ca.. nu am ce bariere sa pun... batute in cuie sunt principiile mentionate si vor ramane asa... ranit? nu stiu cine esti , dar ai lipsit din viata mea recenta...

    ptr ca.. in ultima relatie NU AM FOST RANIT... pot spune ca am fost multe :).. dar nu ranit... DIN CONTRA, eu am fost cel care a ranit... reversul medaliei... trebuia sa se intample si cu mine intr-un final... dar, iarasi, din cauza principiilor, altfel nu as fi facut asta... am sa lansez un articol referitor la "trofeul de 53"... unul foarte scurt...sa iti schimbe perceptia asupra lui...

    Nu mai am aceeasi sete de iubire pe care o stii ( PROBABIL O STII ) si am avut parte de impartasire ei ... nu ma pedepsesc pe mine acum... doar imi tin cuvantul dat... si nu pedepsesc pe nimeni ( THEREFOR, sunt un ZEU BLAND =)) )... dar razbunarea cu ANITRA suna bine... ai incercat-o? iti spun eu ca cea mai buna razbunare e cea in cuvinte ;)... ironism si sarcasm...

    Si, intr-adevar, sunt satul sa nu am parte de stabilitate pe partea asta... nu am plans cam demult si nu sufar... si puncte slabe?? eu? un zeu atat de puternic? si suprem? hmm... ( te citez:) NICIODATA EU... ;))

    ps: rog lumea care are ceva de spus sa isi puna numele aici... the faceless people are really not appreciated.... anonimatul doar induce ideea ca va e frica de ceva, frica de a fi recunoscuti si de eventualele consecinte...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok... chiar vrei sa-mi pun numele?:P:P:P...
    Iata un indiciu... "o fosta iubita":P:P:P...
    Ce animalut imi iesti... iar ti-ai scos morcovelu:P... dar nu-i nimic, ma asteptam:)) doar te cunosc, nu?:)
    Se pare ca nu ai priceput nimic din ce am "mancat" eu acolo:P. O sa-ti explic... rabdare!:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca nu vroiai anonimi pe blog, atunci nu mai puneai categoria de selectie acolo:P:P:P
    Zeul Suprem Andy declara ca de 2-3 ani nu s-a schimbat in niciun fel si ca-ti vezi de viata ta in continuare tot dupa acelasi sistem de principii.
    Bad, bad pt tine... se pare ca ti-ai dat cu prea multa crema de protectie in jurul tau:P si din protectie a iesit mai mult a inchisoare.
    Ti-am mai spus de multe ori... esti prea dur cu tine si te pedepsesti prea mult chiar daca nu mai folosesti pastile sau alte mijloace:)))

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010