miercuri, 10 octombrie 2007

Fapt divers 2: poza noua

With whom/what do I look like in this picture? ( nu, nu e un test psihologic dar caut raspunsuri inovative )

6 comentarii:

  1. Daca tot esti SemiZeu de ce imiti slujitorii lui Dumnezeu?? imbracandu-te la fel ca ei(negru) culoarea mortii...aaa de ce nu te imbraci in roz??? ca eu asa ti-am poruncit !!!

    ZEUL SUPREM
    in genuchi si..... Prima porunca!!

    RăspundețiȘtergere
  2. =)))... nu ma impersona, te rog frumos... ma imbrac in negru imitand slujitorii altui zeu suprem ... sa induc lumea in oroare... ce era asa greu de subinteles, a? iar in roz ii las pe slujitorii zeului homo sa se imbrace... desi si la ei stiu ca sunt haine de duminica alea... si se asorteaza cu chilotii rosii de sambata, roz de duminica si maro de luni =))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mah... eu ce sa zic... tu nu semeni niciodata cu cineva, nici macar cu tine de la o zi la alta :D dar in poza aia mie imi pari ca semeni cu un super tip unu Micutz care asculta rock, conduce k nebunu' si m'a dus pe mine la tatuat... acuma dc sunteti una si aceeasi persoana... pls buzz k nu raspund la sms :))
    Poopik Gabisa si sa ai o zi minunata.... AAAMM :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  4. n`are cum,deci pur si simplu nu are cum...voi sunteti orbiti de aura superficiala creata in timp si spatiu de alti falsi zei...voi kiar nu vedeti Zeul Suprem Al Sexului ?!in calitate de acolit va pot aranja o sedinta... :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh da, Pisi... te ridic in functie pentru asta... mersi ca incerci sa le explici ce si cum...:))... te fac 'acolit suprem' :)))... grazzie...

    Gabisa, iti dau doar : BUZZ !!!... bine, tre sa imi folosesc puterile miraculoase... caci buzz-ul ti-l dau prin telegraf... si tre sa aduc din trecut unul, sa il restaurez, etc... multe multe de facut...;))

    apropo, am sa va spun si eu mai incolo ce cred eu personal despre poza asta...;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci... in poza asta eu sunt sub acoperire, un preot temporalo-spatial, venit din viitor sa propovaduiasca erori in religia crestina, sub infatisarea unui preot crestin , cu o fata angelica, puteri magnifice chez Hiro Nakamura si abilitatea de a darui abilitati altora, pentru ca eu le am PE TOAAATEEEE !!!

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010