marți, 16 octombrie 2007

Fapt divers 4: Yellowpeace


Am vazut recent intr-un film ( Heroes ) o replica interesanta : "Viata ne-a dat lamai si noi ce am facut cu ele?". O alta chestie interesanta vazuta pe blogul unui amic ( Blog: Pisoi la linkuri) este o teorie legata de haos, o teorie a haosului... ceva de genul ca citez: "pana si haosul are o ordine" si trebuie sa o gasim... Ca exemplu este dat o alegorie a faptului ca "Bataile de aripi ale unui fluture in Brazilia pot provoca o tornada in Utah"(Lorentz).

Combinand cele doua elemente, lamaile si haosul, evidentiez intrebarea:
Ce te faci, ce se intampla daca ai facut ceva cu lamaile date de viata?
Oare daca faci ceva cu lamaile nu provoci o ingalverzire a apei oceanelor? Sau cine stie ce alte urmari?

Drept urmare , pornesc miscarea YELLOWPEACE pentru salvarea lamailor, a urmarilor utilizarii lor si implicit salvarea planetei!

Slogan:
Pentru o planeta perfecta... salvati lamaile!

Va astept comentariile si suportul in favoarea miscarii mele globale !

Multzam!

3 comentarii:

  1. am pornit miscarea YellowPeace....am strans o armata de citrice in Piatza Constipatziei.
    cu lamaia`nainte! :)))=)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca nu misca pe nimeni asa ceva... nimanui nu ii pasa de lamai... saracele... v-ati intrebat vreodata de ce sunt acre?? din cauza indiferentei tuturor... folositi lamaile doar cand va e greata sau cand vreti sa nu vi se faca greata... nu pentru altceva... cine mai se da pe langa lamai acum sa le indulceasca? nimeni... mai mult de atat, vin cu zahar si pun peste ele... alta metoda de indulcire nu au gasit.... o sa urmeze sa le injecteze indulcitori...sa ne fie rusine !! tuturor !!

    SALVATI LAMAILE !!!


    Si totusi... sa va spun... ca vad ca nimeni nu isi da seama... atunci cand vorbim de "lamai" pentru reala salvare a planetei, nu credeti ca am folosit o metafora?
    Viata ne da multe.. ne folosim de ele... si un pic cate un pic distrugem ecosistemul...
    Nu isi da nimeni seama de asta , cum nu a vazut NIMENI metafora lamailor...

    Sunt curios, acum cand ati aflat lucrurile astea, daca veti lasa comentarii referitoare la miscarea Yellowpeace sau veti lasa sugestii la cum putem imbunatati stilul propriu de viata pentru a nu face un "damage" mai mare planetei... Astept !

    RăspundețiȘtergere
  3. if life gives you lemons, grab some salt and tequilla :P

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010