vineri, 19 octombrie 2007

Wisdom words 2


" Happyness is like a rugby ball... Just when you get ready to catch it , it jumps to some other place " - Micutz, 2007

Lasati comentarii cu impresii, modul in care vi se potriveste sau va influenteaza aceste wisdom words. Danke!

5 comentarii:

  1. Dezacord total! fericirea..nu ti-o arunca nimeni din cer! presupune autocunoastere, autoacceptare, si munca multa! dupa parerea mea, in ce masura sunt sau nu fericita este suma actiunilor mele de pana acum...un fel de "cum iti asterni asa dormi"! numai ca asta este un pat freu de facut...the altimate bad! ca sa ne si amuzam...si iar as avea de comentat vreo 10 pagini pe subiect...prea deep pt. limitarile unui blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici mingea de rugby nu cade din cer... presupune multe fericirea... dar nu ai observat niciodata ca tocmai cand se aseaza lucrurile cumva, dintr-o data intervine ceva si totul se schimba drastic?

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa intelegem ca fericirea nu o gasim doar in exterior, aceea interventie care schimba drastic tot de care andy pomeneste suntem de fapt NOI, deci... fericeste-te pe tine insusti ca sa ne fericesti si pe noi apoi:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Traieste clipa, traieste momentul. Cateodata fericirea este cu tine dar nu o vezi ,vrei mai mult si mai mult.In general oamenii cred ca daca au bani multi automat sunt si mai fericiti , eu nu sunt de acord cu teoria asta ...da poate mai linistiti ...dar nu si fericiti. Cum am mai spus , ma repet , fericirea uneori o avem dar nu stim sa o simtim si trece si ramanem cu amintirea ...si cu speranta ca intr-o zi vom fi fericiti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este si asi mai adauga ceva "fericirea este ca un pom daca e bine ingrijit si puternic poate trece si de o furtuna,dar daca nu il intretii moare" ... asa ca totul depinde de cum privesti lucrurile si de cat de bine ai stiu sa "cladesti" fericirea si cat de dispus esti sa o mentii,dar si sa stii sa ieri sau sa iti ceri iertare unde si daca e cazul ... oricum vb lui "eu" despre asta poti vb 10 pagini ...

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010