duminică, 1 februarie 2009

Solutia testului 2

Acum cateva zile am introdus pe blog un nou test de logica... un fel de ghicitoare ce testeaza perspicacitatea de a vedea detalii printre randuri.

Vand 9 metri cubi de pamant folosibili ptr garsoniera cu usa de lemn in fata la city mall.Pret: 1 euro.
Intrebari esentiale:
1)ce se masoara in metri cubi?
2)care este directia usii?
3)care este targetul de varsta?
4)la ce anume ma refer in ipoteza?


Raspunsurile testului le-am categorizat intr-un mod misogin pentru a face diferenta dintre raspunsurile fetelor si pe cele ale baietilor. Cu toate ca numarul testerilor a fost inegal din privinta diferentierii sexuale (2 baieti, 8 fete - motivul: am mai multe amice decat prieteni masculi), totusi, pot conclude ca , intr-adevar e un test pentru baieti, dupa cum veti vedea mai jos.

Solutia: Raspunsul de cunostinte generale al primei intrebari e un fel de indiciu un rezolvarea problemei. R1: Volumul. Simplul fapt ca ma refer la un volum de 9 metrii cubi de pamant ce costa doar insignifianta suma de 1 euro poate da raspunsul puzzle-ului. Trebuia doar facuta legatura cu restul intrebarilor dar si cu un alt indiciu important. Se poate construi o garsoniera in fata la city mall. Pe ambele fete ale acestui asa-zis mall, cum iesi din el ai in fata un cimitir. Fie Belu, fie cimitirul evreiesc. Cimitir ce ofera conditii de lux apartamentelor cu R2: usa in sus ! Aceste apartamente au ca predominanta un target pentru persoanele ce au depasit varsta de R3:70 de ani. Deci , in concluzie, in test ma refer la R4: un loc de veci !


Si acum... am acordat puncte in plus persoanelor care au dat un raspuns ce ducea, mai mult sau mai putin, catre evidentul raspuns corect... raspunsurile au fost sortate astfel:

B:100% + 100%
=> medie procent rasa masculina: 100%
F:0%+0%+60%+50%+0%+0%+0%+75%
=> medie procent rasa feminina: 23.1%


TOP: Locurile 1-2 Mihai(fratele) si Pisoi(Andrei). Locul 3: Anca (aka Erika).

Pana la testul urmator, va urez meditatie placuta !

3 comentarii:

  1. ti-am tot citit testele de logica... si m-am amuzat foarte tare... in fine iti propun sa faci Testul de inteligenta al lui Einstein asta daca nu l-ai facut pana acum... el zice ca doar 2% din populatie il poate rezolva iar restul de 98% sunt cam "imbecili".. eu sincer ma indoiesc de ce zice marele geniu... :D acum sa te vad pe tine daca poti sa il faci:d... daca nu reusesti sa dai de el... poti sa imi spui sa iti trimit eu prezumtiile :D... hai te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am rezolvat in liceu pe ala... si sincer nu am chef sa il fac iar.. prea mult de gandit la el... daca 2% il rezolva atunci cati la suta il pot rezolva de 2 ori la distanta de 10 ani? asta e intrebarea=))

    RăspundețiȘtergere
  3. =)) crede-ma ca multi pot face asta =)) ti-am spus eu cred ca a gresit procentajul=)) 2% nu reusesc sa il rezolve :d

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010