miercuri, 11 martie 2009

Subliminal in all its glory

Salutare blogule! Azi iti voi prezenta ceva foarte adanc, misterios, interesant, infricosator chiar... Iti voi vorbi despre subliminal messages. Cativa dintre cititorii tai nu vor intelege despre ce vorbesc, de aceea am sa si explic, blogule... nu? nu cativa? mai multi?... ah.. marea majoritate? hmm.. ok.. atunci eu, tu, dnul Marinescu, aici de fata, cu care ma sfatuiam acum si putini dintre voi stiu ce este aia un mesaj subliminal, care este! Pentru ceilalti exista mastercard... nu nu nu, glumesc, pentru ceilalti exista dexonline.ro .

Mesajul subliminal este acel mesaj ascuns "printre randuri". A nu se confunda cu propozitiile cu dublu inteles gen "mi-o dai diseara cand ne vedem", unde ori ii va aduce ceva ori ii va da un strop de placere. Este total diferit. Se spunea ca "jingle bells" are un mesaj subliminal, ceva diavolesc in el dar.. nu mai stiu exact ce si cum... Insa va prezint azi formatia SLIPKNOT ! Intr-unul din articolele tale, blogule, foarte vechi, ti-am prezentat melodia Vermillion Part2. Eh, astazi ii vom da play INVERS !!! In el se ascund cateva mesaje subliminale.




Si aici ne dam seama de urmatoarele mesaje:

0:29-0:33 "Hero. He was my hero."
0:54 "I opened my big mouth"
1:22-1:26 "Just open your eyes and see a noose."
1:45-2:00 "Satan, he must not know."?
2:13-2:30 "Is this the worst? What is this? Lost. He was a hero he knows it. Never again, he did a lot. Let me in the place that I stand as you."
2:32-2:34 "He is still a one lost soul"
2:42-2:46 "If there was a resolution."
2:51-2:55 "Don't ask me, I'm scarred."
2:58-3:04 "Is this the one lost? This is the one, I just know it!"
3:10-3:16 I'm some afraid..I'm So afraid..Who is that?
3:10-3:17 "I, someway, still vain with you. Who is that? I am not worthy"
3:18-3:24 "Yeah it must never stop. Yes I'm sorry, bitch yes."

Am mai sters din multele mesaje pe care unii au crezut ca le-au regasit in video. Dar, cel putin, intre 2:13 si 2:34 se aude totul super clar. Voi ce auziti in clip? Incercati sa ascultati la casti, se aude mult mai clar vocea. PS: Sa nu va speriati de Michael pe la 2:05 , autorul clipului a bagat si o imagine subliminala sau macar a incercat . VERSIUNEA ORIGINALA AICI!

De asemenea, in multe melodii ale trupei sunt zeci de mesaje de genul asta. Va voi prezenta alte clipuri prin linkuri. Cititi comentariile userilor sa vedeti daca intelegeti din versurile ascunse ceea ce inteleg si ei.

Video 2
Video 3
Video 4

Trebuie sa recunosc ca le-am vizionat dimineata si m-au trecut cativa fiori. Oare ce se mai ascunde prin melodiile lor sau ale altora? Hmmm... anyway... blogule, te las cu un clip audio.. un slagar nou al lor... unul atat de ravasitor incat, blogule, nu stiu cum ai sa treci peste articolul asta!

Auditie placuta!

Un comentariu:

  1. Gosh! Cool shit! Cred ca sunt in mare parte doar coincidente... dar asta-i decat umila mea parere :)

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010