sâmbătă, 3 noiembrie 2007

Fapt divers 7: YELLOWPEACE part2

Hi again everybody!

Acum ceva timp am lansat campania YELLOWPEACE si nimeni nu s-a interesat de ea... Indiferenta voastra ma lasa tot asa cum sunt... adica un zeu perfect... oricum, indiferenta voastra umana este incredibila... Lamaile sunt sacrificate si lemonciderea lor in masa este intr-adevar un masacru galben... Asiaticii nu mai stiu ce sa creada cand vad balta de sange lemonatic... isi cauta nenumaratii membri ai familiei sa vada daca exista... sa se asigure ca nu au fost markurtizati de catre gloata anti-yellow stuff.... Parca vad acea organizatie, pe care o vom numi ONUL (Organizatia NU Lamailor), cum are membrii in fata unei harti gigantice... punand puncte galbene strivite... semnalizand victoria lor.. culmea e ca nici ei nu stiu cum sa faca in Asia... ca nu stiu ce galbejire vor strivi... ceea ce denota faptul ca in Asia pun punctele cu indoiala... ceea ce duce la faptul ca ASIA e cel mai bun loc de a ascunde lamaile... spre salvarea lor si a noastra... Priviti inocenta lor:



De altfel observ cateva miscari pro-lemon prin afara... precum cea din poza de mai jos, hitul "Lemon-tree", marele cantaret (sacrificat si el): John Lemon de la the Yellow Beatles, BNR-ul cu lemonalizarea leului, Iuscenko in vizita in Bucuresti pentru a vizita lamaii, decesul prea fericitului patriarh teoctist dupa consumarea rudelor lamailor, nucile, fata galbena a lui Zenga dupa fiecare esec al lui Dinamo, Corpului de Ingineri al Armatei SUA ACE ce incearca sa faca sa cedeze cel mai mare baraj din Irak pentru irigarea plantatiilor de lamai, samd, samd, samd.



Tineti minte! Sloganul ONUL merita sa aibe acel NU inserat intre cuvintele lor malefice si infatuate:
Lamaia batrana NU face ciorba buna!

Fiecare sa strige cu tarie rabufnita NU !!!... nu, tzicilooooor, tarie rabufnita nu inseamna palinca... inseamna forta trupeista, amalgam de nuante galberzi ce ar trebui sa-mi fiti voi mie...!!! caci atunci cand v-am creat, asa v-am pictat, indiferent de culoarea pielii voastre...!!!



NU UITATI:
SALVATI LAMAILE!!! I kill you for 2 pessos but because you're all my friends I kill you for nothin'...SILENCE... I kill you!... No No No... I'm NOT kidding.. I'm not Achmed, I am Micutz, the all mighty.. and I will use my powers to Kill You! Do not sacrifice lemons !!!


2 comentarii:

  1. Singura solutie ar fi castrarea lamailor (cei care sunt vinovati de producerea lamailor (fructele)), dar ei ar deveni tristi. Toti dorim sa copulam si sa ne imprastiem genele. Intrebarea este: dorim lamai tristi sau lamai moarte? Pana atunci sa ne stoarcem creierii pentru alternative si sa stoarcem si lamaile, pentru ca suntem sadici si de data asta recunoastem.

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm ce pot zice e ca de astazi o sa le savurez mai mult, ca de renuntat nu pot renunta la "galbenei", dar o sa le savurez mai mult, bucatica cu bucatica :D ... now will u kill me? si daca da cum ? ... da mai bine tac ca vb aiurea :D

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010