vineri, 20 august 2010

Invert

... ce frumoasa este viata ... cand ai tot ce iti trebuie... cand esti linistit si cand stii exact ce ti se va intampla maine... cand stii ca maine ai bani in buzunar de mancare.. cand ai multi prieteni... cand ai un job... cand lumea isi tine cuvantul... cand nu mai este criza... cand toate merg spre bine... cand fiecare replica a strainului de pe strada iti provoaca dorinta de imbratisare si nu de luat la pumni... cand vrei sa strigi de bucurie pe strada... cand iti vine razi fara motiv... cand ai parte doar de ganduri frumoase... cand stii ca iti merge bine... cand poti dormi noaptea linistit si cand poti visa frumos... cand ai parte de calm zilnic... cand totul te relaxeaza... cand ti se intampla lucruri dragute si cu urmari bune... cand vecinii sunt super amabili... cand esti la casa ta... cand reusesti sa pastrezi langa tine persoana care iti aduce bucurie... cand tot ce auzi iti face bine... cand ai noroc cu carul... cand nimic nu te darama... cand toti iti sunt aproape... cand vrei sa asculti numai muzica vesela... cand poti sa conduci relaxat si nu in graba... cand faci ceea ce iti place... cand ai ceva de facut... cand lumea apreciaza ajutorul tau... cand ai pentru ce lupta.. cand ai cui sa-i zambesti zilnic... cand vorbesti cu persoane reale mai mult de 3-4 ore pe zi din totalul de 24... cand relatiile familiale nu par fortate... cand iti vine sa stai treaz mereu... cand ai forta sa inchegi orice e rupt... cand ai chef sa traiesti... cand te bucura prezenta oamenilor... cand esti privit cu incredere... cand iti pasa... cand tresari dimineata, cand nu te bagi inapoi fortat la somn si spui "ce frumoasa este viata"...

...daca cele de mai sus ti se potrivesc, ma bucur pentru tine... daca toate de mai sus fac un tablou intr-un jpeg perfect, atunci aplicati CTRL+I in photoshop si veti vedea cum simt eu!

2 comentarii:

  1. Seara buna,
    ...stiu ca ce spun acum este...inodor, incolor, fara gust...dar dupa ce am citit ce ai scris ...JOS PALARIA!Felicitari!
    Voi incerca sa nu gatez tot...mai las o bucatica si pentru maine...e prea bun...si cand spun asta ma refer la TOT ce ai scris...felicitari (din nou)!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dodu: vai dar mersi and don't make me blush, dude! glumesc... ma bucur ca ti-a placut dar... e ciudat sa iti placa ceva ce descrie ceva urat... doar daca nu cumva esti de acord cu mine... sau daca esti "in alta retea" si iti place sa stai in colturi si sa te deprime faptul ca nu poti taia venele cu o lama orbit... :D ... mie nu imi place articolul dar.. mi se potriveste... mai bun sunt insa la umor, nu? ... decat la uuuu, mor.. :))

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010