duminică, 18 noiembrie 2007

Capitolul 6: Renasterea

Hello everybody! Long time no see.. pai... am fost si eu ocupat ... am tot dreptul, nu-i asa? Banuiesc ca acum trebe sa va pun la curent cu noutatile... si am sa va pun... printez noutatile , vi le pun in mana, si apoi va pun si noutatile, si apoi trebuie sa-mi spuneti la ce fel de curent vreti sa va pun: direct sau alternativ...

Pai sa incep...

Stirea lunii: o noutate foarte importanta: lamaile cresc si se regasesc pe oriunde avem nevoie !!! mda... inca nu ati inteles lamaile si trebuie neaparat sa va cefuiesc ca sa intelegeti... (nr.- ptr cine nu stie cuvantul cefuiesc - vine de la combinatia dintre a urechea- urechesc - si de la cuvantul bulgaresc ceafa_lata... si inseamna pe romaneste: a va da cate una peste ceafa lata)

Stiri interne: hernia mea divina da semne ca vrea sa se extinda si sa explodeze.... note to self: fa-ti curaj si opereaza-te..

Stiri muncitoresti: mi-am incheiat trecerea de la un windows bulit la un windows xp pe 64 de biti care sigur se va buli... a durat 6 zile dar a fost cea mai bine preparata reinstalare de windows ever... planificare, realizare si stilizare... toate reusite... Luni ma reintorc la munca mea extravaganta...

Stiri politice: Tratatul de alianta andeico-andreic a fost semnat... multi dintre voi si-au dat seama de asta inca de la ziua mea... da, m-am impacat cu fosta mea iubita... exact, cea careia i-am dat cuvantul ca voi fi doar al ei si ca nu imi voi mai face alta prietena... se pare ca am reusit sa imi tin cuvantul si de data asta... yey! inca un succes pentru mine...

Banuiesc ca ultima stire are cea mai mare importanta in capitolul 6... sunt deja 3 saptamani si ceva in care am fost nelipsiti unul de celalalt si in care totul a mers relativ foarte excelent... ce? nu are grad de comparatie?!? si ce daca? il maresc in grad si o sa aibe si 'excelent' grad de comparatie... un magnific grad ar fi super-excelent... da? sa nu va aud ca o sa comentati... asa... si imi inchei numarul magic la 55... da, adica o sa raman fidel... si nu o sa mai existe nici o aventura extra-curiculara in cadrul relatiei... ufff... iar intrebari??? sa lasam intrebarile... raspunsul meu clar este: da, pot fi si fidel... pot fi ce vreau eu... chiar si presedinte... doar sunt o lamaie a planetei... poate cea mai importanta ca zeu all mighty , nu? :P... anyway... pot sa zic ca partea asta cu capitolele s-a cam rezolvat... raman in continuare principiile... si voi continua sa scriu despre lamai... poate dezvolt miscarea mai bine... bine, voi scrie si despre altele... si poll-ul ramane inca deschis pana la sf anului :P

Sunt in continuare mirat ca exista un procent de 30% care a considerat ca am nevoie de un psiholog.... intrebarea mea ptr cei 30% este: voi nu aveti vreo oglinda?

In other news, am auzit ca spice girls vor reveni cu un album in 2008... ma intreb daca vor asculta sfatul meu si vor avea si o melodie numita 'spice up your vagina with pepper and cream'... vom vedea... pana la articolul urmator va trimit salutari atemporale si aspatiale...!

4 comentarii:

  1. hei sunt asa mandra de tine si eram sigura ca asa va fi.......apropo, io nu ma insel never (sauever, nu stiu cum e corect:D) :)
    sper sa iti rezolvi si hernia cat mai rpd ca e f imp.
    poop u 2

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa ma abtin si sa ma/ te intreb: "pentru cine tii atat de mult sa ramai fidel?" sa fie EA sau sa fii TU adevaratul raspuns, veritabila explicatie si justificare...si - fortand poate un pic prea departe - pana si punctul de pornire al acestei "ambitii personale"?
    Pura curiozitate. Don't kill me. It's silence now. Laura

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai.. pentru ea, pentru mine, pentru relatia noastra, pentru modul clasic de viata, etc... nu asta e scopul vietii? sa iti gasesti un el sau o ea (dupa caz si tendintele sexuale), sa faci casa buna, sa ai un copil sau mai multi ( sau sa adopti unul in functie de tendintele sexuale ale fiecaruia ) si sa muncesti toata viata ca sa ii faci bani, avere si un rost copilului(copiilor) ? ( stii tu "toata viata mea, am sa dau la toti sa bea, dar numa' lu copila mea, dau toata averea, faima , femeile si casa mea" ? :)) ) - asta a fost apropos de linistea pe care presupui ca o ai acum acolo :P
    ... cu alte cuvinte, nu este o ambitie personala ci doar o revenire la personalitatea mea suprema, normala si atat de atipica tuturor tipilor ..tipici !
    Pe scurt: am fost un zeu suprem si cuminte, apoi un zeu magnific si adorat si acum sunt iarasi, un zeu suprem, cuminte si adorabil :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciudat dar, ca sa te citez, adorabil raspunsul...Din punctul meu de vedere ar fi fost mai graitor decat orice alti termeni si contexte elevate un raspuns de genul "pentru NOI" :)
    Anyway, ca un sfat al unei iubitoare de copii si (sper) viitoare mama: sunt suficiente papusile, nu-i da fetitei femeile tale! (restul sigur va fi bine primit)
    Si in locul unui "happyending", anunt in zgomot de turle si trambite ca s-au oprit manelele de deasupra :-D si nu, nu o sa dorm...abia acum incepe petrecerea...putin Guns'n'Roses sa le fac incalzirea :-D In caz ca nu mai revin cu commenturi, sa stiti ca am murit pt o cauza nobila. :))

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010