luni, 8 martie 2010

8 martie

La Multi Ani, femeie! @};-

... Stupida sarbatoare sau urat mod de a sarbatori... mi se pare o incercare exagerata a femeii de a spune lumii ca “hey, uite, exist!”... dar o sarbatoare ce merita macar o mica urare... nu stiu daca merita o zi intreaga... poate o zi impartita in zeci sau sute de bucatele, cate una pe zi sau macar una pe saptamana... nu este deloc corect faptul ca barbatii nu au si ei o zi a lor... insa am o incercare de explicatie pentru asta.... o voi spune la sfarsit...

Acum insa tre sa urez si eu de bine femeilor si sa incep sa le multumesc. Multumesc femeii pentru ca m-a creat (aici, cand se vorbeste de zeul micutz, a se lua in calcul ca si natura e o femeie) , multumesc femeii ca m-a invatat sa vorbesc , sa ma (com)port, sa trec peste probleme, multumesc femeii ca da gust mancarurilor (misogin? poate un pic), multumesc femeii pentru gustul cu care a creat si lucrat hainele cu care ma imbrac, multumesc femeii pentru ca atunci cand e aproape ma retine sa nu ragai, sa nu am flatulatii si sa nu injur tot timpul in public, multumesc femeii ca imi incanta zilnic ochii, ca imi bucura urechea cu vocea ei zglobie, multumesc pentru felul ei de a fi, pentru gingasia dar si pentru perversitatea ei, desi ii urasc minciuna ii ador inselatoria cu care stie sa te surprinda placut, as putea sa multumesc in numele altor barbati pentru ‘florile’ ce femeile le nasc barbatilor si pentru ca o singura femeie este in stare sa aduca liniste unui barbat ptr zeci de ani, ii multumesc femeii pentru ca inca ma considera (pe nedrept) atragator si pentru ca are curaj sa si-o traga cu o epava ca mine, multumesc pentru ca este drogul deloc nociv, ii multumesc femeii pentru privirea, zambetul si mangaierea ei si multumesc in avans femeii ce ma va ucide!

Multumesc femeii pentru ca este un diavol perfect! ^:)^

Explicatia promisa este aici... Femeia are doar ziua asta aniversara in tot anul... pe cand, in prezenta femeii, barbatul se simte aniversat zilnic !

Asadar, zeul suprem Micutz va multumeste ! Si asta nu numai de 8 martie! (si ca sa nu imi pierd din asa-zisul misoginism, as spune ca ultima fraza are dublu inteles :P )

14 comentarii:

  1. Trebuia sa ne multumesti si pt lipsa orientarii in spatiu , pt cat suntem de varza la volan , pt debitul verbal pe care-l avem , pt cat de des si de mult plangem sau pentru cat de atehnice suntem :P

    RăspundețiȘtergere
  2. exact 'calitatile' astea le-am taiat de pe lista insirata pentru ca am vrut sa fie un articol vesel si ptr voi, nu numai ptr mine :P

    RăspundețiȘtergere
  3. am o intrebare ...ce sarbatoare iti place tie?daca nu pastrai putin din misoghismul caracteristic ma temeam ca ai dat copy /paste :).si "cu placere!" pt anumite multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti se pare tie ca noi am fi complexate de aceste ,, calitati '' ?
    Crede-ma pe cuvant ca nu suntem , implicit nu ne-ar fi intristat in niciun fel insiruirea lor in acest articol

    RăspundețiȘtergere
  5. mda apropo de calitatile pe care le-ai omis in lisata ta ,acelea sunt doar pt a va simti si voi ,barbati ,mai buni (zei):)

    RăspundețiȘtergere
  6. cam multi anonimi, greu sa va diferentiez...
    anonimului de 14:30: daca ar fi o lume fara sarbatori, ar fi mai putine razboaie/certuri...
    anonimului de 14:34: ptr asta exista sectiunea de comentarii.. ca sa fie umpluta de completari, multumiri, propuneri indecente, aprecieri si indecente verbale :))
    anonimului de 14:37: nu incepeti cu rautati ca se supara baietii care au/aveau de gand sa va cumpere flori azi :P
    Daca alegeti Nume/Url in loc de Anonim si completati doar numele si postati, ar fi mai simplu sa va scriu pe nume :P ... Aveti AICI instructiuni complete...

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Andrei,
    vreau sa iti multumesc in primul rand ca te ai gandit la noi femeile, in aceasta zi de 8 martie in care sarbatorim existenta noastra.
    O sa iti spun o mica povestioara despre barbati si femei. John Milton spunea : ''Femeia este o greseala acceptabila a naturii''Cu siguranta ma gandesc ca ti am adus deja un suras pe buze :)).Nu pot sa nu ma las provocata de sabloanele generate de clisee, privind promovovarea, prezenta, importanta, indispensabilitatea femeii, genezei,plenititudinii, suprevietuirii.Recunosc faptul ca intr adevar acesta zi nu este speciala.Sunt femeie dar totusi spun asta..te intrebi oare de ce...ei bine, barbatul si femeie sunt facuti sa coexiste in acest univers.Supravietuirea fara voi barbatii, ar fi ca o paralizie trasata pe linia vietii, nu as mai simti eu ca femeie, nici timpul nici miscarea care imi scurteaza viata fara voi, barbatii.Dar Andrei, zeu atotstiutor, gandeste te si multumeste in sinea ta ca femeile exista.Ar trebui sa ridici o mie de temple, aa dictezi mii de legi, sa lucreezi neincetat...ca sa poti intelege ca nu poti sa iubesti, decat pe Ea, femeia.Orice ai face fara eam esti pierdut.O zi dintr un infinit este infim pt a multumi de existenta ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. @anonim de 14:41 aka Simona: ptr o clipa am crezut ca ai sa iti faci blog in blogul meu... cum e vatican-ul stat in stat... (ptr nestiutori vatican-ul este o tara independenta ce are un singur vecin imprejuitor: Italia)... ai scris multe.. adevarul e ca astept ca una dintre voi sa aveti un articol similar in care se va multumi barbatului... problema e urmatoarea: sper sa apuc sa traiesc pana in momentul publicarii acelui articol :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca barbatul ar fi fost perfect,Dumnezeu nu ar mai fi facut femeia. Daca Dumnezeu ar fi vrut sa faca fiinta completa, ar fi facut prima data femeia.Femeia a primit in plus frumusetea si gingasia, sarmul si eleganta, si pentru a naste si a creste un copil i-a dat duiosenia si blandetea .Iubesc toate calitatile femeii si cred ca in fiecare zi ar trebui sa o sarbatorim si sa o alintam cu vorbe dulci si frumoase. Te iubesc femeie acum cand e ziua ta, te iubesc femeie si maine si poimaine, te iubesc femeie in fiecare zi a trairii mele. Nu am brate sa tin trandafirii pe care ti i-as darui, nu am atatea maini cu care te-as imbratisa, nu am buze cu care as putea sa te sarut, nu am destule cuvinte prin care ti-as spune cat de mult te admir si te iubesc! La multi ani ,primavara ti-o dedic tie!!!! Acesta este mesajul pe care l-am primit astazi de ziua femeii de la un barbat.

    RăspundețiȘtergere
  10. @anq3lique: am sa zic doar: frumos mesaj.. si nu am sa comentez nimic malitios legat de mesajul .. mesajului :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Un inceput deloc promitator,un final fericit asa cum defapt ma si asteptam de la tine!Ai un mod inedit de a spune ceva frumos femeilor.Eu una inca consider ca ziua mea este pe 18 mai asa ca nu o sa iti multumesc pentru urare!Oricum e frumos ca nu ai uitat sa te gandesti la mama ta iar mie mi se pare ca 8 martie este o sarbatoare tocmai pentru ca ne reaminteste cat de importante sunt unele femei in viata noastra(si asta e valabil nu numai pt barbati ci si pt femei!).Pup.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Andreea_Iulik: mersi... si da, voua tuturor v-am facut cadou articolul asta, mamei i-am luat flori... si uite cum s-a dus luna martie fara cadouri multe ... /hihi ...
    Nu prea va faceti treaba, fetelor... dupa ce ca ma asteptam aici la minim 50 de comentarii, mai a inceput sa si ninga... pai nu era vorba ca 1 si 8 martie vor fi zilele voastre, zile care sa aduca primavara?!? Apai ce inseamna asta? Ia de zambiti mai mult ca sa vina inapoi soarele si caldura... Deja am inceput sa realizez ca termometrul are maxim 15 grade si minim minus 100... faceti ceva, florilor!

    RăspundețiȘtergere
  13. maine e ziua barbatului.... pe 9 martie.... adica peste cca 38 min.... cand veti sarbatorii 44 de pahare :P

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010