vineri, 2 aprilie 2010

Pauza de meci

Pauza de meci, lipsa de ocupatie, deci ... sa scriem ceva !

A inceput luna aprilie, o luna plina de sarbatoriti si de zile cu importanta majora... tocmai ce a trecut 1 aprilie... recunosc ca nu am pacalit multa lume... cred ca doar 2 pacaleli am pricinuit... nicidecum interesante... deh, daca n-am stat sa planuiesc... voi? aveti ceva interesant de pove despre pacaliciunile acestei zile? Lasati un comment sa stie lumea.. :D

Presupun ca va asteptati insa la un articol despre inaltari, plutiri si alte fabulatii legate de jeezy, nu-i asa? Ei bine, nu am chef! Sunt satul de posturi, sarbatori si oua inrosite... Observ ca lumea se ocupa cu asa ceva... cumparaturi, vopsele de oua, oua, etc... eu stiu 2 metode pentru a avea oua fierte vopsite de pasti:
1) cumperi deja facute din real (nu ca sa sarbatoresti pastele dar... ca sa nu mai stai tu sa le fierbi caci oua doar fierte si nevopsite n-am vazut inca)
2) iei o bata si dai pana se inrosesc si apoi le servesti pe masa! =))
Nu de alta dar... dragostea este o conspiratie creata pentru valentine`s day, jeezy special inventat pentru paste, mosul inrosit si ingrasat de craciun si ouale rosii special facute pentru daltonisti!

Asadar, nu imi povestiti mie de prosturi si alte baliverne, ok? Azi-noapte pe la 5 cand m-am dus sa imi iau niste portocale, m-a luat tanti de la supermarket piscului cu comentarii gen sa iau flori de la ea... pai ce sa fac eu cu florile? cui sa le dau? mi-a zis ca sa le am in casa sa le vada jeezy... si i-am precizat ca sunt ateu si i-am zis sa ma lase in pace cu stupizeniile oamenilor creduli...

Ma rog, eu si cu cativa amici mai sceptici ne-am gandit ca de reinviere sa mergem la bise aici pe piscului si sa facem comentarii redundante aflandu-ne sub o anume influenta nefasta ce duce spre caterinca maxima.. sa vedem daca lumea se va tine de cuvant ... sau se va tine de altceva... apropo de glume, priviti poza imediat urmatoare :P :



Trecem mai departe, subiect inchis... cineva mi-a luat blogul de la capat si mi-a adus in vedere unele articole de care uitasem... ca "remember" .. mai stiti cuvantul "FALD"? exact.. combinatia de fat+old... :D .. still funny... mai stiti "amm"? adica.. all mighty micutz? ... eh... intr-o zi s-ar putea sa imi reiau si eu blogul la citit... pare fun... desi s-ar putea sa imi sara si unele lucruri nedorite in ochi, lucruri ce prefer sa le uit/blochez... insa restul pare fun :D

Dar mai bine vorbim despre prezent.. si acum sa va prezint o poza cu iubita mea:D ... si am sa atasez si comentariul primit pe facebook... ce ziceti de noi, a? sa punem de niste pirostrii ?



Andrei Ruffy: "resistance is futile ...slaaaave. stop making faces or your head will explode!" said missy =))


Si acum... din ciclul "cum sa scapi cu fata curata dar cu spatele murdar" am sa va povestesc acum despre o initiativa ingenioasa pornita in Elvetia si continuata in Germania si Marea Britanie... si anume: prezervative pentru copiii cu varste intre 12 si 14 ani! De ce? s-a constatat faptul ca prezervativele normale sunt prea largi pentru acesti copii care invata despre sex de la varste la care noi inca invatam ca x la patrat este x la puterea a doua, nicidecum un x intr-un patrat! Adica... la fel cum durexul XL cade de pe majoritatea barbatilor (iar ptr Lele tre sa il incalzesc inainte sa se mai dilate) asa cade protectia de pe copil in momentul penetrarii copilei cu care si-o va trage animalic!



Drept urmare as avea urmatoarele propuneri:
- sa se acorde de la varsta de 12 ani posibilitatea de a cumpara XXX de pe net cu carti de credit
- sa se produca prezervative cu smiley face pe ele
- sa se produca modele cu "this side up" sau "this side goes in first"
- sa se inventeze prezervativele cu vitamine, caci acesti copii sunt inca in crestere
- sa se creeze modele de prezervativ cu penis incorporat
- sa se introduca in scoli sexul ca educatie fizica
- sa se creeze pastila albastra pentru minori
- prezervativele sa vina cu enciclopedia ca manual de instructiuni
Alte sugestii vor fi tarifate ptr ca nu vreau sa dau sfaturi gratis!

Insa eu sunt impotriva prezervativelor ... nu de alta dar .. lipsa lor provoaca astfel de lucruri:



... si sunt incredibile aceste exemplare... nu putem avea destui ... parerea mea! "blooood" ... "nat faaaaniiiiii" =))

Nu prea am ce recomandari sa va fac dar... va dau doar 2 clipuri cu o tipa ce mie imi place mult... mi-a placut albumul dar avem aici si 2 clipuri noi excelente si un vers genial "Now I believe that we can make it through / Take me as I am, it's up to you"... Enjoy!

   |    

PS: vecina mea nu mai da niciun semn!

3 comentarii:

  1. Ce urat esti tu, si ce frumoasa-i Missy!

    Contrastul e prea mare, orice fata daca va vede alaturati, nici nu te mai baga-n seama, logic ca pufosenia de Missy e mai intersant de atins si vazut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e si ideea... a cam venit si timpul lui Missy sa fie atinsa.. dupa 9 ani de virginitate... am sa predau stafeta atingerilor!

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010