luni, 19 aprilie 2010

ThingsToSay#1

Astazi va scriu despre primul cuvant din seria : "lucruri ce le poti spune unei(unui) ..... dar nu prietenei(iubitei, sotiei)". Cuvantul de astazi este : MASINA !

Lucruri ce le poti spune unei MASINI dar nu prietenei!

- hai, porneste!
- vezi ca nu-ti mai merg butoanele!
- consumi cam mult ulei...
- uff, ai ruginit...
- nu mai dai semnale ca inainte..
- luna viitoare te vand!
- de maine te pun pe net la vanzare!
- la remat cu tine, imi iau alta!
- ce scaun tare ai!
- wow, cata portbagajul ai!
- tre sa iti fac revizia iarasi!
- mai cheltui multi bani cu tine?
- cred ca e timpul sa te spal...
- esti extraordinar de lenesa!
- cat ai la bord?
- STOP!
- iti cam fuge fundul in curbe!
- iti trebuie o masca noua!
- doar 1500 de kilograme ai?
- te misti bine pentru o tona jumate!
- ce "jenti" urate ai!
- iti porneste alarma numa` cand nu trebe!
- oare intra 5 insi deodata in tine?

=== VA URMA ===

Sper ca v-au placut... multumiri Oanei, stii tu cine esti, pentru cuvantul de azi... si astept cuvinte noi, interesante... daca mai aveti si voi fraze referitoare la tema de azi, fraze ce mi-au scapat mie, le puteti trimite printr-un comentariu... sa rada lumea, domne!

O intrebare am... am stat azi o juma de ora sa schimb un furtun, sa adaug ulei si sa pun apa si sa fac curat in portbagaj... si am unghiile negre... sper sa iasa la urmatoarele spalari.. caci la prima nu a iesit... ok.. intrebare am zis... dilema mea este: cum de au mecanicii iubite cu astfel de maini ?!?! imi puteti raspunde voi... rezolvarea mea cred ca ar fi: stau cu ei ptr sufletul lor! =))

PS: vecina mea traieste, este vie, dar nu face struguri si mi-a dovedit trista ei existenta printr-o mica inundatie... si desi i-am promis ca o bat si o violez la urmatorul strop de apa, am preferat doar sa ma duc la ea la usa si sa o injur ca la usa cortului (therefor, ea locuieste in cort, logic) ... evenimentul s-a soldat cu vizita numarul 3 a politistilor care, iarasi, m-au inteles... astfel , pana la 7 dimineata am ascultat muzica tare, excesiv chiar, am lovit peretele care ii vibreaza si ei in casa si am tot scapat ciocane la ore fixe... bineinteles, am spus "ooops" de fiecare data, deci Satana imi va ierta pacatele catre uscaciunea mea de vecina!

PPS: o piesa: AZI NU!

Un comentariu:

© Micutz @ 2007-2010