sâmbătă, 31 iulie 2010

Discutie neagreabila

Hey blogule! Azi nu vroiam sa iti scriu dar... uite ca trebuie... am avut o discutie cu o tipa ce trebuie neaparat postata... o mai stiti pe Daniela? Sa va reamintesc: este acea tipa, rapidista, ce m-a facut cu ou si cu otet cand i-am raspuns ca nu stiu exact cate cupe si cate campionate are Marius Lacatus! Si apoi am intrebat-o daca stie cine a fost primul jucator de culoare ce a jucat la Rapid in anii 90 cand eu eram pe stadionul din Giulesti si ea era total atatata si se juca cu ... ken in nisip! Dupa mai bine de o luna s-a trezit iar cu netu`n brate, fata la perete si cearceafu`n ... rect! Ia luati de priviti discutie:







Astept comentariile voastre, doar i-am promis , da? Nu ma faceti sa nu am cuvant! Va las insa cu o noua melodie... e fresh, e hot si e prea tare..... asa... si acum sa va zic si de melodie... e noua, e cantata de o tipa ce a tot venit cu ceva nou si interesant... nu stiu despre voi dar... am avut melodia asta impregnata in memorie toata noaptea.. adica.. de 3 ori m-am trezit din somn azi noapte si eram "crazy, crazy, addicted to youuuu", all the way to the bathroom and back to bed...



Ah da.. apropo de un cantecel... stiu ca voua nu va place dar... mie da... cam tot ce a scos fatuca asta mie imi place... right now it's "parachute"... da.. cheryl cole.. de ea ziceam... zice acum ea ceva ce un barbat n-ar putea spune niciodata... zice asa... "I don't need no parachute, baby if I got you, I don't need no parachute"... pentru cei certati cu limba lui nea Shakespeare, va traduc... "nu am nevoie de o parasuta", dudo, "daca te am pe tine nu am nevoie de o parasuta".... carevasazica... ca barbat trebuie sa ai prea multa... lipsa de oua ca sa ii poti canta unei fete melodia asta... therefor, ajungem la o concluzie... daca ai oua, nu iti vei lua niciodata o parasuta... sau, matematic vorbind, inversam, daca nu ai oua, poti avea parasuta... aviz parasutistilor profesionisti...ouale acasa! niciodata cu oua baieti altfel muriti si va cauta lumea la cimitir, nu la paine cum a mintit iarasi nea nastase... oricum, melodia este fabuloasa! Atat de tare incat va arat si o super reprezentatie LIVE ! By the way, have I mentioned she's british? And you guys said brits are ugly... in your face! booyaka mother effers! I love that accent! Quite sexy, I'ld say!

9 comentarii:

  1. eh na! :)) o dam ca in ghetto...cum sa suferi de tine in halul asta, si sa nu fii in stare sa articulezi niste cuvinte care, practic le inveti de la 4-5 ani?! cacacioasa asta sigur are o impresie foarte buna despre ea..COHONES...fa'ti un prieten sa te tavaleasca putin, sa'ti scoata bufeurile astea de profesoara de ialomita,la 57 de ani, din sistem ..n'am ce sa mai zic decat "jet! ca daca te prind iti capacesc 2 metafore de mananci prin pai 2 luni" :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) tare tare tare ... bun comment :)) ... ca sa vezi cu ce probleme ma confrunt eu dimineata... si mai e si sambata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dude, nu merita sa te cobori la mintea ei. Sunt sigura ca nici macar nu i-a mijit bine parul pubian. Pft!

    RăspundețiȘtergere
  4. culmea, cica ar avea 26 de ani.. asa scria in profilul ei.. anyway... am mai vazut lipsa de batranete intelectuala la orice varsta... nimic nu ma mai mira :))

    RăspundețiȘtergere
  5. haha.. newest superhero in town: retard-girl! they should make a movie too ! =))

    RăspundețiȘtergere
  6. Oh my God!!!!!!!Sunt sigura ca daca are intr-adevar 26 de ani este plina de acnee din cauza frustrarii sexuale...altfel nu imi explic dialogul asta "inteligent".

    RăspundețiȘtergere
  7. woaiii, andy. deci nu-mi vine sa cred!
    hai sa-ti spun. nu-mi vina sa cred cat am putut sa rad de daniela monica.dar, fiind eu empatica, o inteleg. lipsa activitatii sexuala o fi cauza, in cel mai bun... caz. iar a doua varianta este un delir al ei bazat pe firul istoriei, si al premiilor nobel despre care mititica vrea sa discute.
    jos palaria! m-a binedispus femeia!

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010