miercuri, 14 iulie 2010

Perlici

Bonsoir, mes amis! Azi nu va tin mult... nu va zic problemute sau altceva... ca azi dau ultimii bani pe chirie si comentariile sunt de prisos... ah.. chiar am nevoie sa ma pozeze cineva azi! Cine se ofera, scrieti-mi pe messenger. Chiar e urgent, am de testat un reflector inaintea unor sedinte foto de joi si vineri.

Si acum sa trecem la perle... In primul rand, ma adauga cineva nou pe messenger... si cum o vad online, o iau la intrebari sa vad cine este... iata ce a iesit:



Deci, duduie, du-te la un medic, sa te verifice de problemute... caci e de rau ce se intampla cu tine... maxim de dubios ar fi sa stii cine sunt eu!

Trecem acum la niste clienti mai vechi si fara egal, mai exact: Real ! Fusei iar in hypermarchet sa iau de-ale gurii si... iata ce ne zaresc ochii... eram cu Andrei Ruffy si... aproape ca nu ne venea sa ne credem ochilor ... o imagine incredibila... cautam diferente si... ne dadea cu virgula... ia de priviti:



Deci.. in aceeasi sticla... identica... ruoza... regasim 2 cantitati diferite de vanish... una clasica de 1l+50% adica, exact, 1.5 litri si una mai noua si neconventionala ce lasa 0.01% din bacterii sa traiasca si are fix 1.41 litri... nu nu, n-am gresit! 1.41 litri ! Culmea e ca asta nou are "oxi action EXTRA hygiene LICHID"... si totusi, este cu 0.09 l mai putin in cantitate.. fabulos, nu? zgarcenie sau prostie? Genial, nu?

Apropo de genial, luati-va serialul IT CROWD! Este rupere de hernie de ras! Te loveste fix aici in zona (nu stiti voi unde arat, dar cine se cunoaste cu mine stie... nu stiu, cred ca nu stiu daca stie sigur... zonal vorbind)... Si luati-va Repo Men ... un film al carui sfarsit te pune rau pe ganduri... si va las cu un cantecel de pe soundtrackul filmului...

2 comentarii:

  1. Eh, duduia sau duduiul, ca inca nu ai o certitudine, n-are nicio vina ca i-ai dat accept si ai intrebat-o de sanatate. Cine te pune mai Micutzule sa te bagi in seama cu persoane dubioase care au la id-ul ":X:* Te Ador Viata Mea:*X:" ?!
    Cat despre Vanish, cre'ca daca ai fi desfacut sticlele, ai fi vazut ca in aia de 1.4 e mai putin lichid decat in aia de 1.5. Defect din fabrica! Nu stii ca etichetele se pun dupa ce se cantareste sticla?!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Cat despre Vanish, cre'ca daca ai fi desfacut sticlele, ai fi vazut ca in aia de 1.4 e mai putin lichid decat in aia de 1.5. Defect din fabrica! Nu stii ca etichetele se pun dupa ce se cantareste sticla?!"

    uhm...nu era singura sticla "cantarita". cred ca mai erau cel putin 10 pe raft. ceea ce se intampla aici, se numeste "mindfuck (when you see it, you'll shit bricks"..dar nu la propriu :)). e vorba de tanpenie 100% romaneasca

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010