miercuri, 16 decembrie 2009

Cand te fulguie zapada

... si trebuie sa iesi din casa, nu-i a buna... daca te fulguie dupa ce ai iesit din casa, atunci e ok... insa si atunci tre sa stii regulile minime necesare supravietuirii neantului de nea neanta pentru ca este dar nu prea este...vorba aia, mai mult moloz... bine nu e nicio vorba dar am zis si eu asa ...

...asadar si prin minune, dupa prima experienta de mers prin zapada am zis sa va scriu si voua regulile acelea care este:


- inainte sa iesi in viscol, imbraca-te bine ( ca sa iesi in evidenta si pe timp de iarna ca asa e fashion )

- pune un fular si infasoara-ti bine toata fata, inclusiv ochii... iar in cazul asta, neaparat cauciucuri de iarna!

- daca nu ai cauciucuri de iarna, stai in casa... nu de alta dar cu cauciucuri de vara iarna nu se bronzeaza bine jantele

- protejeaza-ti toate extremitatile... bineinteles cu o asigurare la orice mare casa de asigurari, de preferat vilele de asigurari...

- daca te-ai simti mai in siguranta, extremitatea de la mijloc protejeaz-o cu un prezervativ ( nu radeti, prezervativ in dex mai inseamna si care prezerva, aparator, preventiv )

- faceti pisu acasa... nu de alta dar zapada e alba si galbenul se vede cand scurs peste alb

- consumati multe lichide inainte de a pleca din casa dar si dupa si umeziti-va la 10 secunde buzele (nu vreti sa va inghete si sa va treziti ca vorbiti cu 2 buze sus si niciuna jos... daca esti barbat propozitia de sus ti se va parea foarte anormala si lucrul asta va fi complet normal)

- daca nu aveti batistute la voi sa va suflati nasul, incercati cu un pulverizator de aer (gasiti la teleshopping)

- daca aveti scurgeri nazale si linia de la teleshopping e blocata in trafic, folositi 2 pixuri pe post de estompatoare naro-secretoase ... iar cand treceti pe langa lume imitati sunetul facut de o morsa... doar de distractie.. astfel veti rade fara scurgeri!

- daca sunteti improscat cu moloz de o masina in treacat si nu aveti timpul necesar sa va uitati dupa biserici prin jur nu utilizati urmatoarele cuvinte de multumire: dumnezeii, sfestania, crucea, mortii, candela, altarul, biserica, pastele, cristosii in asociere cu cuvantul de larga folosinta "tu`ti" si insotit de obicei de un membru al familiei conducatorului auto, de preferat mama

- de asemenea nu folositi cuvantul "muie" care in cadrele religioase inseamna fapt ce presupune sexul oral ca o umilinta

- ultimele doua liniute pot fi inlocuite intotdeauna cu o miscare sacadata in directia sus a oricaruia dintre degetele mijlocii! de notat ca se acorda puncte bonus realizarii acestui fapt folosind degetele mijlocii de la oricare dintre cele 2 picioare, in special pentru cel din mijloc!

- ca o arie mai mare de acoperire a injuraturilor, in orice domeniu, in special cel in care va deranjeaza zapada, nu este recomandata folosirea urmatoarei sintaxe: "bagami-as |denumire organ| in ea de zapada"... chiar nu am vrea sa vedem asa ceva, cu toate ca ptr a face un bulgare de zapada e nevoie de introducerea a 10 organe in zapada!

- daca va simtiti uzi la picioare, respirati adanc, in 5 min o sa uitati ca sunteti uzi si o sa va reamintiti abia in scara blocului la auzul alarmei "fleosc-fleosc"

- daca va simtiti uzi in alte zone, mergeti la un doctor

- si, in ultimul rand, nu faceti ca in poze!




Va rog sa lasati comentarii daca aveti si alte sfaturi care sa le completeze pe ale mele. Astfel, vom putea edita impreuna un ghid de nameti, ghid ce il vom publica pentru a avea o iarna mai sanatoasa anul viitor si eu pentru a face o gramada de bani de pe urma voastra publicand respectiva carte cu ilustratii iernatice!

7 comentarii:

  1. Uite, da! Ti-a revenit si simtul umorului. :)


    Tot cu love,
    dar Julieta, ca vad k de Charlize nu-ti mai place.

    :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. 2 buze sus si niciuna jos:)))=)) eu una,ca femeie ,kiar am destule buze ,nu mai vreau niciuna in plus. asa k o sa folosesc sfatul cu fularul :)) poop

    RăspundețiȘtergere
  3. poza 3 este foarte confuzing! (as in man hugging a huge dick!) nu ma intelegeti gresit, liber arbitru pentru inclinatiile sexuale ale oricarui sex!

    RăspundețiȘtergere
  4. dude, it's not a dude, it's o duda! presupun... ca altfel nu puneam poza!

    RăspundețiȘtergere
  5. atunci.. asta este...my bad... oricum, e Craciunul.. sa-i lasam si pe ei sa se bucure si sa se craceasca cu noi.. pardon, craciuneasca cu noi :))

    RăspundețiȘtergere
  6. micutzul e mai bine... ma bucur sa mai vad putin entuziasm si umor aici :D

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010