luni, 7 decembrie 2009

Raspuns raspunzator

... si acum ca v-am spus iarasi ce mai fac eu in general , sa trecem la weekend...

M-am tot uitat zilele trecute pe poze vechi... si am ales cateva sa le editez un pic si sa le urc undeva... Am intrat pe hi5 sambata.. si am adaugat acele poze vechi... si vad acolo niste mesaje stupide rau... gen: "change my skin"... sau "remove skin".... ok... nu sunt michael asa ca mersi dar.. nu, mersi... "Edit my profile"... asta as face.. insa.. am incercat eu in photoshop... si se pare ca fata mea da mai bine cu profilul asta decat cu unul mai mic... un nas mai mic mi-ar face buzele si mai mari decat sunt iar distanta dintre fosele nazale si prima linie a buzelor ar fi mult prea mare... in plus, nu mi-ar mai sta ochelarii bine... so... no way... "give a gift"... sunt eu narcisist dar.. nici chiar asa... sa ma scot in oras singur si sa imi iau vreun cadou!

Revenind... am dat linkul cuiva.. sa vada acele poze.. si nu mergea.. cica era privat... din start.. nu mi s-a mai intamplat asta pana acum... sa am album privat... si uite cum stateam eu sa caut de unde sa scot confidentialitatea asta... am reusit pana la urma... daca vreti sa vedeti albumul ala il gasiti printr-un CLICK AICI ! Just me and my friends...

Apropo: mai e cineva bautor de cola (coca-cola, nu pepsi-cola) care uraste sarbatorile? nu-i asa ca sticla de 2.5l e indoita serios cu apa? 1 parte apa, 4 cola... nu-i asa? bleah.. sucks... !

Multumesc pentru raspunsurile la intrebare... desi speram la mai multe... era simplu doar... cine a citit intrebarea a avut raspunsul in minte... ala, primul raspuns, era cel mai bun... cineva mi-a zis pe mess ca nu lasa comment ptr ca trebuie gandit raspunsul... sa nu regrete peste ceva timp ce a raspuns... insa... raspunsul nu trebuie deloc gandit... raspunsul e un impuls de moment... asa ca.. cine s-a gandit la el, a raspuns incorect... mie si propriei sale persoane...

Anyway... am ajuns la concluzia ca cine gandeste prea mult, nu prea face sex... asa e? fara legatura... sau cu legatura, Anca?

Mda.. si acum sa va dau si eu un raspuns, nu? Ca asa ar fi corect... asa am promis... Insa avand in vedere ca am primit putine raspunsuri, ma mai gandesc daca sa raspund sau nu... cu toate ca am fost impresionat de prezenta la vot... da, la votul meu... chiar nu ma intereseaza cine iese pres-pe-dinte... tot un hot va fi, un nestiutor si tara tot acelasi curs clasic va avea...

Ca sa schimb un pic subiectul, americanii se joaca cu bolile de ani de zile, acum cu chemtrails pentru a controla vremea fara a stii ce efect are gazul acela asupra noastra... se joaca oare cu vaccinurile acum? Oare in cativa ani vom fi injumatatiti? Eu as cere ca familia lui Obama, cel de-al 44-lea presedinte american, sa se vaccineze, live, la tv, cu 1000 de martori prezenti acolo sa ateste veridicitatea faptelor.. si dupa aceea ma vaccinez si eu... altfel nu! Nu, nu mi-e frica de un viitor deces... dar nu as vrea sa fie unul dureros... gen o boala chinuitoare provocata de un vaccin produs de om...

Oricum, va recomand un film... de fapt.. mai multe... Moon... cu un tip ce e trimis pe Luna... cu contract de 3 ani.. singur... pare plictisitor dar este o drama super interesanta! si pe mine nu ma impresioneaza dramele... alt film este Law abiding citizen... un fel de "seven" modern... si incheiati cu o animatie: Astroboy... ce contine unele faze la care chiar am ras cu pofta... da, chiar multicel de cand nu mi s-a mai intamplat! Ah... si Extract... genial de simplu si de funny!

Constat cu stupoare ca norocul incepe sa mi se schimbe... spre bine... ceea ce denota stupoarea mea... ma rog, am facut ceva ce imi este total necaracteristic... si anume: sa fiu superstitios legat de un mic insemn... insemn ce l-am eliminat... si de atunci parca unele lucruri s-au mai rezolvat... dar... poate sunt eu doar optimist (un alt lucru ce trebuie sa schimb la persoana mea).

Eh... hai totusi sa raspund... insa nu prin cuvinte... Desi C4 stie in detaliu despre raspunsul meu, aici va voi raspunde subtil doar... Imi doresc ca maine dimineata sa ma trezesc intr-o cabana undeva pe aici:

... iar urna mea sa troneze peste semineul inflacarat... asta si ptr ca Charlize e ocupata, altcineva la fel si unde mi-ar placea sa am liniste mi-e chiar prea greu sa ajung... oricum... cine stie de poza asta, cunoaste... nu-i asa, Anca? sper sa nu comentezi nici acum !

"Cine este Anca?", intreaba publicul curios... eh... cine suntem noi? si de ce? si pentru ce sa stim ceva despre Anca? si cu ce ocazie? si pentru ce motiv sa aflam adevaruri ce ne intereseaza? se intampla ceva daca nu le aflam? nu or sa ne mai intereseze? nu cred...

Saptamana asta am un sondaj clasic si unul articolaresc... Sondajul clasic il aveti sus de tot si se refera la veridicitatea unor personaje tipice sezonului... Sper sa va destinda pe frigul asta...
Cel la care astept raspunsuri prin commenturi sau mesaje pe mess este raspunsul la urmatoarea intrebare: ce ati vrea sa schimb/sa adaug la blogul asta?

Va (ne)multumesc pentru atentie si va urez sa aveti de toate pentru toti saptamana asta!

7 comentarii:

  1. Anca e ocupata momentan. Iar k sugestie, poate un editorial dedicat ei ar fi o idee buna.:)
    Si...da..ganditul in exces a fost deja validat k fiind daunator.:D) Cat de daunator...depinde de fiecare ce asteptari are de la viata.

    Love,
    Charlize
    :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pfff... Charlize also known as Anca ... OK! cand am sa scriu editoriale, promit ca ma voi gandi aproape sigur ca imi voi sugera sa imi propun oportunitatea de a calcula sansele de o eventuala promovare in discutie a unui posibil prospectual editorial legat de Anca... deal?

    RăspundețiȘtergere
  3. pe scurt, cu siguranta da, nu? :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. pe scurt, un DA hotarat, nu?
    :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. In liceu am zis "daca mai statea un pic ii pica si fi`su", nu doar fisa... eh , asa si mie acum... stai ca acum am vazut... "Love" ?!?!? WTF... since when do you love me? adica... orice dar... c'mon... love? no fucking way! nobody loves me and nobody should love me... same applies si viceversa... so.. NO (nu vei aparea in niciun editorial cu siguranta) and FUCK NO (legat de acel "love")... charlize sau necharlize, anca sau neanca, no way... nu ma face sa iti dedic refrenul melodiei "user friendly" a lui marylin manson, ok? doar atat iti spun...

    RăspundețiȘtergere
  6. acum e anca, k nu-mi dai de ales8 decembrie 2009 la 01:10

    hahahahah
    hooooo
    pt un tip care nu ia chestiile astea in serios, te-ai aprins cam repede la un cuvant gol de continut nowadays (sa nu m vb de contextul sarcastic in care a fost spus) .
    sa fie oare k esti un tip hipersensibil care si-a luat-o in freza cu...iumbirea? (daca tot ma fortezi sa vb serios cu tine)

    RăspundețiȘtergere
  7. ufff... n-a mers... ori nu iti place tipul, ori ti-a fost prea lene sa cauti refrenul ala... dar... n-a mers.. ata ete... maybe next time :))

    RăspundețiȘtergere

© Micutz @ 2007-2010