vineri, 25 decembrie 2009

Ziua lui Jeezy


Am zis ca am sa scriu pe celalalt blog azi un articol funny, ca pe vremuri dar mai repede am ajuns la tine... nu stiu daca o sa apuc sa il scriu pe celelalt pentru ca nu am cum sa fiu funny... cand sunt prins in atatea dureri psihice si fizice nu prea ai cum sa fii funny in fata altora... sigur, cu masca pe fata dar tot e nasol pentru mine dupa [...] Cand te gandesti ca toate lucrurile bune ti s-au intamplat si acum nu mai sunt mai gasesti subiecte funny? cand stai la birou si te iau trepidatii ptr un sfert de ora mai ai chef sa scrii funny? cand un simplu tratament dureaza de 3-4 ori perioada ce ar trebui sa o ia ca sa vindece mai poti sa fii binedispus si sa inventezi lucruri funny? cand te loveste instant o durere de cap si ceafa care te arunca in pat si iti paralizeaza la propriu toata partea stanga mai poti sa te relaxezi sa scrii funny? cand te trezesti zilnic cu dureri de operatie, de spate, de rinichiul stang mai poti fi pregatit sa scrii funny?


... cu toate astea, m-am trezit la 4 si in timp ce imi faceam cafeaua, cineva mi-a spus ca uraste sarbatorile, la fel ca mine... si am zis ca tre sa scriu si aici ceva, nu numai pe C4... in plus, e ziua lui Jeezy azi, nu? Sa sarbatorim, zic eu... !

Asadar... o sa avem astazi 2 parti funny... una inpozata si una invideodata... Am sa va rog sa dati click pe poze si pe video... caci ar fi ocupat prea mult spatiu sa le pun la dimensiuni full!

Dupa cum bine stiti, Jeezy ne apare peste tot: , in diferite forme: dar este, in acelasi timp, foarte cautat peste tot: . Anul asta si nu numai ne-a adus multe minunatii, cea mai importanta o vedeti azi aici: . Altele le-ati resimiti pe pielea voastra precum aici: . Mai jos, in video va voi prezenta cateva aspecte ale vietii lui Jeezy pe planeta noastra umila. Toti am vrea sa il atingem pe Jeezy. Eu as vreau sa sa intind si sa il ating in poza asta: . Una peste alta, veti vedea insa ca Jeezy are si un stil foarte caterincos de a fi: .

S-a nascut de demult, intr-un timp anemic cu magi, razboinici si multe oi. A crescut in cativa ani cat altii in ... aceiasi cativa ani. De mic se vedea ca ii placea... lemnul. O posibila explicatie o vedeti in filmul de mai jos:




Dar crescu repede si se auto-vindeca... Astfel a ajuns sa fie cunoscut si admirat de catre lume pentru poznele facute de el... Vi-l voi prezenta aici dansand si facand un magic trick pe care il pot efectua si eu oricand veti dori, live cu audienta:




Si faima lui se duse peste tot... astfel pe Tripsitas TV, a ajuns sa prezinte zilnic profetii... am sa va arat imediat o dogma de-a lui, intr-un episod epic caracteristic oratoriei lui naturale:




Dar... cum toti avem suisuri si coborasuri, mai ales Jeezy al nostru, a ajuns sa fie scos din grila de programe si dat afara din televizor... astfel, ajuns la agentul sau a avut urmatoare revelatiune:




Neavand ce face a incercat sa devina un star de muzica.. si a inceput cu un cover care ne releva dumnezeieste, vorba aia, ce simtea omu in sinea lui... iata-l:




A ajuns doar in compania unor vedete fabuloase: Peter, Lois, Brian, Stewie, Chris si... uhmm... hai... bine, fie... si Meg Griffin (cos its xmas, nu de altceva o includ si pe ea) la o masa celebra in care si-a aratat magnificile puteri:




Dar nici intrunirea aceea nu l-a adus in top asa ca... intr-o zi si-a sunat tatal real si s-a dus acasa:




Dupa care, s-a tot distrat cu ta`su tot pe Pamant caci, deh, noi avem muieri frumoase aici! (altfel de ce ar tot inventa motive sa se intoarca?!).. era o vorba pe care am sa o modific un pic pentru ziua de azi: "daca muierea era buna pana si Jeezy avea una"... nu de alta dar... mi s-a spus ca sunt un zeu suprem misogin pentru replica asta.. dar.. de ce nu va intrebati "chiar, el de ce nu are pereche?"... ? oricum, va las cu clipul asta care e foarte tare rau de tot!




Cam asta fuse povestea lui Jeezy... si totusi... multi ar spune ca azi serbam pe un tip numit Mos Craciun ( faimos pentru ca e rosu de la bautura si cazaturi, blocarile pe cosul sobelor, incercarile de intrare prin efractie, etc ). Sa vedem... dam un search pe google: Santa = apx 417.000.000 rezultate, Jesus = apx 217.000.000 rezultate... hmmm.. ne da de gandit.. sa vedem insa un clip ce va decide lupta asta:




Oh well, Jeezy always wins se pare... chiar daca google a anti-el, se pare... (vedeti cum ies discutii ? din afirmatii fondate! ha ha... de maine jumate din cititorii mei prea credinciosi vor folosi bing sau yahoo in loc de google... ha ha)... Insa sa vedem cum castiga Jeezy:




... sau mai vedeti si aici:




... sau chiar mai multe exemple aici:




Anyway, am sa inchei articolul cu propria mea felicitare pentru Jeezy! Puteti lasa si voi comentarii cu urari pentru omul nostru aniversat azi !

Dear Jeezy,

cu ocazia celei de-a 2008-a zi de nastere, pentru ca stim cu totii ca anul 0 nu a existat, am zis sa iti scriu o felicitare in care sa te felicit pentru felul cum ai obtinut atatea miliarde de felicitari de-a lungul timpului! Esti, intr-adevar, cel mai mare om care a existat vreodata. Altfel nu puteai sa fii tinut minte pentru atata car de vreme.
Vreau sa te anunt ca astept sa te palpez, sa vad ca existi... sa fiu si eu convins de o chestie in final... nu de alta dar alti oameni te asteapta de mii de ani sa apari la propria ta zi de nastere. In fiecare an ti se fac petreceri peste tot si tu le dai teapa! Nu prea e corect lucrul asta, omule!
Ce zici de tipul ala care zice ca e ziua lui azi? Santa... Ba, tzicule, sincer sa fiu, mai repede il cred pe el decat pe tine... adica... cadouri am mai vazut, apa transformata in vin nu prea...
Se zice insa ca... daca te vei scobora inapoi pe planeta noastra vei veni cu Apocalipsa, asa e? Pentru mine nu conteaza asta... eu doar vreau sa vad ca vii, indiferent cu cine vei veni din turneul tau universal. Btw, ce fac martienii zilele astea?
Pana la urma, pe alte planete ai gasit muieri mai frumoase ca la noi aici? Ti-ai luat si tu una asa de companie? Langa care sa iti serbezi ziua? Ca vad ca impreuna cu noi nu o faci si , se stie, cand nu poti face ceva cu prietenii, o femeie e la mijloc! Message!
Tac`tu mai traieste? Ce mai zice de noi? Se mai distreaza pe seama noastra cu cate un cutremur/uragan/etc ? Sau ne-a pus pe pilot automat pana se vor vedea efectele incalzirii globale?
De Maya ce mai zice? I-a recunoscut adevarurile alea cu 2012? Sa-mi spui si mie , ca sa stiu daca are rost sa fac pe zeul pe planeta asta sau sa imi caut alta... ca doar e inutil sa iti faci 4 ani planuri si apoi sa vezi totul naruit... nu-i asa? Message!
Ma, nene, cam atat am avut de spus... sper sa imi scrii si tu ceva curand.. poti lasa chiar comentarii aici... numai sa imi spui cuvantul magic... altfel voi stii ca nu esti tu cel care a lasat comentariul... so... te pupa zeul tau suprem Micutz... si...

Happy Bird's Day, Jeezy!

(acompaniat de un clip in care iti si cantam asta in felul nostru)




And Many Clismas to us all!


PS: este a 100-a postare... LMA mie si primului meu blog!

Un comentariu:

© Micutz @ 2007-2010