marți, 6 aprilie 2010

Cover night

"Today`s the day we'll fade away" or "(...)find our way" spune unul din versurile formatiei de mai jos, formatie numita Seether, formatie ce a reconstruit melodia celor de la Wham/George Michael, Careless Whispers... daca nu stii melodia originala, da-te jos de pe blogul meu, nu meriti sa imi citesti randurile... Stilul mai rockarit al melodiei este excelent... but then again, asta e doar parerea mea personala...



De Nirvana ati auzit? Kurt Cobain? Dar de Amy Lee? exact.. de la Evanescence... Ma bucur nespus! Luati un cover excelent:



Marilyn Manson - Sweet Dreams... a celor de la Eurythmics... o transformare aproape totala si un sound cu mult mai bun, iarasi parere personala...



De piesa asta ce ziceti? Nu era de ajuns ca melodia era deja o super melodie... insa daca mai pui si vocea lui Johnny Cash... pfff... what a personal jesus a iesit... Amazing low voice!



De Michael Jackson stiti... dar de Chris Cornell? fost solist Audioslave sau Soundgarden? mda.. ok... well.. aveti aici un altfel de Billie Jean...



Sa trecem la un cover de hip-hop... aici e discutabil ptr ca nu e chiar un cover, e un remake.. dar nu putea lipsi din lista asta... Aerosmith cu coverul celor de la Run DMC, melodia se numeste Walk this way!



Sa nu ziceti ca va pun numai rock... Iata un pop artist numit Craig David.. probabil il stiti din melodia Seven Days, care e un fel de cover al filmului Groundhog day... ei bine, iata-l cum ne canta ceva din Beatles: Come Together (which is not a bad idea at all if you write "come" differently :D )



Nu puteam sa nu inchei altfel decat cu 3 melodii ce au legatura cu Metallica.. prima oara va prezint Limp Bizkit realizand o trecere de la heavy metal la hard rock a melodiei Welcome Home din 1985... se vede ca au exersat-o de placere....



A doua piesa cu legatura directa la Metallica este un cover facut de maestrii unei melodii inventate de Michael Kamen, si anume, piesa de pe coloana sonora a epicului film "the good, the bad and the ugly"... se numeste extasy of gold... cautati varianta originala daca nu o stiti si veti vedea ce inseamna sa ai talent muzical si sa transformi asa ceva din piesa clasica in piesa rock! Ia lume solo-uri de chitara!



Si apoi... de Iron Maiden ati auzit? Eh... inchidem aici articolul cu melodia numita (sugestiv ca incheiere) Remember Tomorrow si adusa la zi de catre Metallica anul trecut!



UPDATE: am inlocuit clipurile cu linkuri intrucat se incarca foarte greu blogul. Multam de intelegere (de care dati mereu dovada voit sau nevoit) si apreciere (ha ha)!

Un comentariu:

© Micutz @ 2007-2010